Undgå ukrudt med flotte perlesten i indkørslen

ukrudt

Du har lige anlagt en ny indkørsel til dit nye, flotte hus. Du vil gerne have, at den forbliver pæn i de næste mange år. Men hvordan bærer man sig lige an med det? En god løsning, men som heller ikke er en helt billig løsning, er at få lagt perlesten i indkørslen. Perlesten er flotte og vil gøre din indkørsel til den pæneste på hele vejen.

Hvorfor er perlesten gode at bruge? Og hvordan forhindrer de ukrudt? Det spørgsmål vil blive svaret i denne artikel, samt hvad ukrudt er og hvorfor du skal sørge for at forhindre det i at komme i din indkørsel. Først vil der blive svaret på det sidste spørgsmål i artiklen.

Hvad er ukrudt?

Selve ordets oprindelse er fra tysk, unkraut og betyder direkte oversat, ikke-urt. I almen forståelse er det nemlig planter, som gror steder, hvor de ikke ønskes, såsom i ens indkørsel. Ordets tyske oprindelse er en lille smule misvisende, da det egentlige ukrudt nemlig er en urt, i hvert fald en urteagtig plante.

De springer frem alle steder, hvor der plantes. Den tildækker nøgen jord. De er yderst gode el. succesfulde planter, da de hurtigt kan sprede sig over store arealer. Men det er jo ikke så heldigt i tilfældet af, at man vil anlægge en indkørsel. Hvordan bærer man sig så an med det?

Hvad er perlesten? Og hvordan forhindrer det ukrudt?

Perlesten er en natursten. Den er en klassisk sten, der har et flot spil i dens farver. Den har et hvidt skær. Den er meget velegnet til at bruge i sin krukker og bede, udover at bruge den til sin indkørsel. Men som sagt, så bliver den også særdeles ofte brugt som dekoration. Nogle mennesker bruger også stenen som et bunddække el. langs sit hus som et dræn. Typisk vil man også se stenen blive brugt til gangstier omkring huse, det kan være, at der er en sti fra huset og ud til vejen el. en sti rundt om huset, så ser man typisk perlesten blive brugt. Nogle mener dog, at man skal bruge ærtesten til indkørsler, fordi der skal køre biler.

Men det er ikke nødvendigt, man kan sagtens bruge perlesten, og ikke nok med, at man sagtens kan bruge dem, så er de også en yderst fornuftig løsning – ikke mindst en meget smuk løsning. Den vil klæde enhver indkørsel. Hvis du vil forhindre ukrudt og samtidigt have den flotteste indkørsel, så skal du huske at købe noget fiberdug. Det lægger man under perlestenene, nemlig for at forhindre ukrudt. Man vil ikke komme til at kunne se det overhovedet, når først det er dækket til med de hvide, flotte sten. På denne måde kan du nemt forhindre ukrudt og få en formidabel indkørsel. Da ukrudt nemlig spreder sig over nøgen jord, så kan der godt opstå ukrudt, hvis der ikke er dækket med fiberdug. Dette er da stenen kan flytte sig, som man går el. kører på dem og derved flytter dem, så de ikke dækker.