Giv dig selv et godt badeværelse

Bad

Badeværelset er en af de vigtigste rum vi har i vores hjem. Det er det sted vi kan være mest os selv. På de hårdere dage er det her vi søger ind, stiller os under bruseren og tænker over hele verdenssituationen.

Mange kreative kendisser er ligeledes kendt for at have fået deres bedste ideer på badeværelset. Det er gode eksempler på at vi fungerer på en særlig måde når vi er på badeværelset. Derfor er det også vigtigt at vi har indrettet badeværelset efter vores behov.

Behageligt og skridsikkert

Gennem de kolde nætter kan kulden sætte sig godt fast i badeværelsets gulvfliser. Flisernes overflade er yderligere ganske glat. Du kan ikke lægge et hvilket som helst tæppe på fliserne, for en del stof vil skride mere end hvis man jokker på en bananskræl.

Men gulvet skal gerne have noget blødt på sig som kan give os en form for behagelig varme når vi skal derud i vintertiden. Bademåtten er jo det klassiske og gode valg til badeværelset af mange grunde. Den største grund er klart, at de kommer med den skridsikre bund som gør at bademåtterne bliver på gulvet.

Udover at bademåtterne samtidig er bløde og behagelige for folk med følsomme fødder, så er der også det visuelle. Deres design er stemningsgivende. Du kan vælge et farvetema for hele dit badeværelse, og med det vil bademåtterne naturligvis følge trop. Men for at skille sig en smule ud, vil du også købe en bademåtte med et mønstret motiv i stoffet.

Indrettet efter livsstil

Ligesom vi indretter efter hvad vi synes er smukt og behageligt at se på, indretter vi også efter vores liv. Er vi typer som godt kan lide hygge og stemning, så vil vi oftest have duftlys, blomster og andet hygge-pynt ude på vores badeværelse. Ligeså kan nogle vælge at spejlet skal være lidt sjovt. Man har måske et motiverende citat på væggen. Det kan være mange ting der skal passe til vores livsstil, men mange livsstile har også overlappende genstande.

Badevægten er det bedste eksempel. Vi forestiller os at badevægte mest ejes af folk som dyrker meget fitness, er startet en ny livsstil eller noget andet der falder indenfor sundhed. Badevægte kan samtidig også meget forskelligt, og nogle badevægte vil virkelig give et dybdegående indblik i tallene på din krop. Du kan læs mere på badevaegt.dk om de forskellige typer badevægte og finde en der passer bedre til dig og dit liv.

Det er en af de ting som mange betegner som et must-have. Andre vil sige det samme om ting som håndklædetørrer, antifugtere og diverse former for duftmaterialer. Større badeværelser i større boliger kan samtidig have et område til tøjvask og tørring. Har man en stor altan kan man forestille sig at tørringen dog vil svinge afhængig af sæson. Lufttørret tøj føles trods alt mere behageligt og mindre elektrisk, men i vinteren der er det egentlig rart at kunne vaske og tørre efter behov uden at skulle bære det op og ned ad trapperne.