Betonvægge? Hæng billeder op med de smart 3M Command strips

Hænge billeder op

Har du betonvægge derhjemme, og synes du også, at det er svært at hænge billeder op på dem? Der er mange, der holder af at have kunst i sit hjem, og det er også noget, der kan gøre et hjem langt mere hyggeligt og personligt. Men det er ikke alle steder, hvor det er lige nemt at hænge billeder op. Læs med i denne artikel, hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du kan bruge 3M Command strips, når du skal hænge billeder op på din betonvæg.

Det er nemt

For det første er det en fordel at bruge 3M Command strips til ophængning af billeder i hjemmet, fordi det er nemt. Når du bruger 3M Command strips, så skal du nemlig ikke i gang med at bore i væggen med en maskine. Nej, med 3M Command strips får du nemlig en klæbefunktion, så det er noget, selv børn kan finde ud af.

Det larmer ikke

Det kan også larme utrolig meget, når man skal i gang med at arbejde med en boremaskine. Men denne larm kommer du ikke til at mærke noget til, hvis du altså bruger 3M Command strips i stedet for en boremaskine. Det er også skønt, og hvis du har dyr, så er der også god sandsynlighed for, at de vil sætte pris på, at der ikke bliver larmet med en boremaskine i hjemmet.

Du efterlader ikke huller i væggen

Det kan altid være irriterende, når man laver huller i væggen. Bor du i en lejebolig, så er det også noget, som du selv efterfølgende skal betale for. Her er det meget almindeligt, at det er penge, der bliver taget fra dit depositum. Men hvis du i stedet for bruger 3M Command strips, når du skal hænge ting op i hjemmet, så kan du glæde dig over, at du ikke kommer til at lave huller i væggen, som du senere skal til at dække.

Kan det holde?

Men man kan naturligvis have en bekymring i forhold til, hvorvidt det nu kan holde, at man ”bare” hænger ting op med noget, der klæber til væggen? Men der er ingen grund til bekymring, du skal bare sørge for, at du køber det rette produkt. Inden for 3M Command strips kan du finde forskellige produkter, og der er nogle, der kan holde op til 5,4 kg på én gang.