Ting alle musikere bør have i deres hjem

Kvinde og mand spiller musik sammen

Som musiker er der nogle ting, du bare ikke må snyde dig selv for. For selvom du er hjemme hos dig selv, kan du jo sagtens dyrke din store passion. Det er ikke altid muligt at øve derhjemme, hvis du har mange naboer, men til gengæld kan du finde inspiration og gøre klar til næste gang, du skal ud og spille.

Indretning der hjælper dig på vej

Der er forskel på møbler, uanset hvilken henseende vi vender blikket imod. Som musiker kan det virkelig gøre en stor forskel for din inspiration og koncentration, hvordan du indretter dig derhjemme. Det handler nemlig om at skabe miljøer, som musikken kan leve i.

Først og fremmest er den vigtigt, du har et sted, du kan sætte dig godt til rette, når du skal arbejde med musikken. Det er ligegyldigt, hvilket instrument du spiller på. Uanset hvad har du brug for at fordybe dig og kunne skrive ting ned. Derfor er en behagelig stol en nødvendighed, som du kan falde ned i, imens du lader musikken omslutte dig. Du kan for eksempel sidde der, hvis du lytter til ny musik for at komme videre med din egen.

Det er også en rigtig god ide med at sted, hvor du kan betragte verden udenfor. Måske har du et vindue, som indbyder til at du sætter dig i det, eller endda en altan hvor du kan betragte byens liv en sen aften. Indret med en behagelig pude og et sted, hvor du kan stille din kaffekop. Herefter handler det bare om at sætte sig og lade inspirationen komme.

Ting du altid skal have i skuffen

Det er en god ide at have en skuffe specielt dedikeret til din tilværelse som musiker. Der er nemlig nogle ting, som er gode at have ved hånden. For eksempel er en notesbog uundværlig, og noget du altid bør have med dig, når du skal på farten. Det er også fornuftigt at opbevare dine papirer det samme sted. Selvom det meste efterhånden er digitalt, kan det godt ske, at du får noget fysisk.

Det er ligeledes supervigtigt, at har musiker ørepropper, du kan bruge, når du øver, eller når du skal ud at spille. Det kan forårsage nogle ret slemme skader på længere sigt, hvis du undlader at bruge musiker ørepropper. Det gælder faktisk, uanset hvilken genre du beskæftiger dig med. Så selv hvis er ovre i de mere rolige lyde, er det stadig vigtigt, du beskytter din hørelse med musiker ørepropper.

Hvis du har et bestemt smykke eller lignende, som du altid tager på, når du skal spille, er det en god ide at opbevare det i skuffen. Så bliver det ikke væk, og du skal ikke bruge lang tid på at lede efter det, inden du skal afsted. Egentlig er der ingen grænser for, hvad der kan være vigtigt for dig som musiker. Så uanset hvad du gerne vil passe godt på, er det en praktisk og fornuftigt med en musikskuffe, hvor du kan lægge det hele i.