Spar ikke på din madras – her er de bedste boxmadras i test

Boxmadras

Et af de vigtigste møbler i hjemmet er sengen. Det er her, man lader op til næste dags udfordringer, og søvnen er ekstremt vigtig for, at man kan passe sit arbejde og yde optimalt. Når man taler om, at sengen er det vigtigste, så er det ikke selve stellet eller sengerammen, der er tale om – men naturligvis madrassen. Derfor kan du her læse mere om bedste boxmadras i test.

En for billig madras kan give rygproblemer og dårlig nattesøvn

Hvis man blot køber den billigste summadras, så skal man ikke have de højeste forventninger til kvaliteten af søvnen. Det er vigtigt, at madrassen kan affjedrer, så den støtter kroppen og derved undgår man, at der kommer et stort tryk på afgrænsede områder af ryggen. Netop det med tryk på bestemte steder af ryggen handler ikke kun om, at man vælger en dyr madras, men også at man vælger en madras, der passer til ens vægt og behov. Dette har blandt andet noget med hårdheden af madrassen at gøre. Boxmadrassen er dog en meget alsidig madras grundet den gode affjedring, så den passer til de flestes behov.

Boxmadrassen – den alsidige og komfortable madras, som passer til de fleste

En madras, som dækker rigtig mange forskellige behov, er boxmadrassen. Den består af gode fjedre, som er foret med forskellige lag skum, så den både er fleksibel og blød samtidig. Der er dog forskel på de forskellige modeller og mærker inden for madrasser – det gælder både med hensyn til kvalitet og pris. Du kan her se de to modeller, som vurderes som de bedste på markedet netop nu. Den ene model er af bedste kvalitet, og den anden model er den bedste i forhold til prisen.

Den bedste boxmadras i test – i forhold til kvalitet og komfort

Boxmadrasser bedst i test med hensyn til kvalitet blev Norland Luksus boxmadras. Den er designet med kvalitet og komfort for øje. Selve opbygningen er lavet med dobbeltaffjedring i stedet for en enkelt type affjedring. I bunden er der de fantastiske Bonell-fjedre, og i toppen er der de meget velkendte og ofte anvendte pocket-fejrer. Samtidig medfølger der en lækker og komfortabel topmadras til denne bedste boxmadras i test testvinder.

Selve designet er det enkelte, nordiske design, der forstås med rene, rolige linjer og afdæmpede farver. Dette skyldes dels at den er dansk designet og dansk produceret, hvilket i sig selv giver en indikation på god kvalitet.

Den bedste boxmadras i test i forhold til prisen

Bedste boxmadras i test til prisen blev Krone Box Nu. Hvis man vil have mest for pengene, så er det denne madras, man bør kigge nærmere på. Den er designet med samme type dobbeltaffjedring som testvinderen – altså pocketfjedre i toppen og Bonell-fjedre i bunden. Den mest markante forskel på de to testvindere er altså ikke selve opbygningen, men kvaliteten af de materialer, der er anvendt til at producere sengen. Det er altså samme type boxmadras, hvor kvaliteten er højest på Norland Luksus, men hvor man får mest kvalitet for pengene ved en Krone Box NU.