Rullegardiner er nemme og smarte

rullegardiner

Rullegardiner er populære i mange hjem, da de er gode til at skærme af for lys, og da et rullegardin skaber en hyggelig og hjemlig stemning. Der er forskellige måder du kan have dit rullegardin på – rullegardiner kan nemlig fås i både træ og tekstil. Læs med og bliv inspireret til hvilket slags rullegardin, der vil pryde dit hjem bedst.

Rullegardiner af professionel kvalitet

Rullegardiner er diskrete og stilrene. Kontakt en professionel forhandler af rullegardiner og få et rullegardin tilpasset specielt til dit hjem. Hvis du bor i en gammel bygning, kan vinduesmålene variere fra de moderne standarder. Hvis du f.eks. har skråvinduer, kan du løse lysafskærmningen af disse med rullegardiner. Derfor er det en god idé at få et specialtilpasset rullegardin. Desuden ser det bedst ud, når et rullegardin flugter helt perfekt med vinduet. Således er du også sikret, at der ikke kommer noget lys ind i siderne af rullegardinet.

Rullegardiner i tekstil

Der er utallige muligheder med et rullegardin i stof. Denne slags rullegardin kan være med eller uden mørklægning. Rullegardiner i tekstil passer bedst ind i soveværelset eller i stuen. Et rullegardin er med til at præge rummets stemning og udtryk. Hvis du vælger et rullegardin i et afdæmpet, ensfarvet tekstil, vil det give et moderne og stilrent udtryk. Hvid, grå og sort er populære farver til de ensfarvede rullegardiner. Du kan også vælge en mere vild farve, hvis du ønsker et unikt og genkendeligt udtryk i rummet. Uanset hvilken farve du vælger dit rullegardin i, vil det være med til at give en følelse af personlig indretning.

Rullegardiner i træ

Hvis du vil udfordre de klassiske træpersienner, er rullegardiner i træ mindst ligeså smukke at se på. Rullegardiner i bambustræ er fantastisk flotte at se på. Bambusrullegardiner er blevet meget populære de seneste år. Både i private hjem samt sommerhuse og kolonihaver, har mange folk valgt at have rullegardiner i bambus. Særligt i huse eller sommerhuse som har japansk inspirerede haver, er det oplagt at have bambusrullegardiner, da bambus giver en konnotation til Japan.

Bambustræ kan både være mellembrunt og mørkebrunt. Det kommer an på, hvordan træet er blevet behandlet. De antal gange træet har fået olie, er med til at bestemme, hvor mørk eller lys farven bliver. Derudover kan rullegardiner også laves i andre træsorter. Snak med en professionel forhandler om hvilket slags rullegardin der vil passe bedst til dit hjem.