Køb et bordfodboldspil til hjemmet eller til haven

bordfodboldspil

At spille bordfodbold har været en populær aktivitet i mange år. Mange af os har vores første oplevelser med bordfodbold fra legestuen eller fritidshjemmet. Det er heller ikke et uvant syn at se bordfodboldspil rundt omkring på barer og caféer i byen, og spillet har for længst fundet vej til de moderne kontormiljøer.  

Heldigvis behøver det ikke være dyrt at købe et bordfodboldspil til hjemmet eller til haven. Et godt og solidt bord koster ikke mange tusinde kroner. Dette er ikke meget i forhold til, hvor meget sjov man kan have ud af det i hinandens samvær! Derfor er det heller ikke en overraskelse, at flere familier investerer i deres helt eget fodboldbord til hjemmet.

Hyg jer på en regnvejrsdag derhjemme med et bordfodboldspil

En god måde at fordrive tiden på i hjemmet med familien er ved at indrette huset med et fodboldbord. Det er jo et velkendt faktum, at vejret i Danmark er lunefuldt, og derfor er det godt at have nogle aktiviteter derhjemme, som kan samle hele familien på en regnvejrsdag.

Bordfodbold kan spilles året rundt og uanset, hvor dårligt vejret er udendørs. Nyd et god spil om vinteren, når det regner, eller om sommeren, når solen skinner! Det er et spil, hvor hele familien kan være med, og det kræver ingen forkundskaber at kommer i gang med at spille. Bordfodbold er nemt at sætte sig ind i, og reglerne er simple. Samtidig er der en række teknikker, som man kan sætte sig for at lære, så man hele tiden kan blive bedre.

Det er bestemt muligt at få et billigt bordfodboldspil. Som sagt, så behøver det nemlig ikke at koste alverden at få et fodboldbord i en fornuftig kvalitet, som kan samle hele familien. Bordet kan I stille i stuen og på børneværelset, eller I kan stille det ned i hobbyrummet i kælderen.

Et bordfodboldspil til haven

Hvis I ønsker jer et fodboldbord til haven, så er der nogle ting, som I bør være opmærksomme på:

  • De fleste borde kan ikke tåle det danske vejr
  • Fodboldbordet bør være fremstillet til brug udendørs
  • Hvis I har et bord til udendørs brug, bør I investere i et overtræk til at hænge over bordet, når det ikke bruges
  • Fodboldbordet bør flyttes ind i et skur efter endt sæson

Det danske vejr er karakteriseret af meget regn og kulde samt længere perioder med varme og sol om sommeren. Disse variationer i vejrliget gør, at I ikke kan lade jeres fodboldbord til brug indendørs stå ude natten over.

Hvis I skal have et huttelihut bordfodbold bord til haven, så er der mange muligheder for at købe det over internettet. I bør da helt sikkert købe et fodboldbord, som er designet til brug udendørs. Både fabrikanten Garlando og Roberto Sports producerer gode borde, som er fremstillet til brug udenfor.

På grund af det danske vejr, så kan det ikke anbefales, at I lader jeres bordfodboldspil til udendørs brug stå ude hele året. Når sommeren er forbi, bør I derfor altid sørge for at flytte bordet ned i jeres kælder eller ind i jeres haveskur. Dette sikrer nemlig, at bordet holder sig i god stand i så lang tid som muligt.