Kapok produkter giver dig mere komfort og en bedre søvn

dyne

Vi ved alle sammen, at søvn er en vigtig del af vores liv. Hvis du nu sover de anbefalede 8 timer ud af 24 på en dag, så sover du en tredjedel af dagen, og dermed en tredjedel af hele livet!

Derfor bør vi alle sammen sætte os lidt mere ind i vores søvn. Hvis man gør det vil man ofte falder over begrebet ”kapok”, som efterhånden bliver brugt meget. Men hvad er det, og hvorfor bør du investere i produkter med kapok?

Hvad er kapok?

Kapok er et materiale, som vi finder ude i naturen, og som gerne bruges til indholdet i dyner og senge. Det vokser i kapsler på træer, som faktisk kan bære op til 3000 frøkapsler ad gangen.

Kapoktræerne findes faktisk mange steder i verden. Asien, Østafrika og til dels Sydamerika kan alle bryste sig med at have dette fine træ i deres natur.

Kapok er en naturfiber ligesom bomuld. Til gengæld er denne fiber 6 gange lettere end bomuld, og er faktisk den letteste naturfiber på kloden. Hvis du dermed rører ved naturlig kapok, så kommer det nærmest til at føles som silke!

Kapok produkter er åndbare

Når du vælger at købe kapok produkter, så har de en egenskab, som mange af os ofte kan savne i traditionelle dyner, senge og puder. De er nemlig utroligt åndbare.

Det betyder, at en sådan dyne eksempelvis vil have let ved at afvise fugt. Når man sveder om natten, hvilket nogle af os simpelthen bare gør, så er det en kæmpe fordel med sådan en dyne.

At sove i fugtige omgivelser er nemlig sjældent behageligt, og det kan faktisk direkte forstyrrende søvnen.

Samtidig er kapok produkter ikke bare gode til at afvise fugten, når den først er kommet. Faktisk er kapok produkter også temperaturregulerende, hvilket betyder, at de af sagens natur ikke kommer til at blive for varme eller kolde.

Dette sker, da der er så meget luft i en dyne eller pude med kapok. Det er den perfekte måde at sove bedre på. Du behøver ikke lægge og vende dig hele natten for at få den kolde side af puden!

Kapok er et godt valg til børn

Nu er børn jo en del af manges liv, og især yngre børn kan virkelig have en kamp med at sove. Dette kan blandt andet være fordi, at de ikke helt kan håndtere en for varm eller for kold seng.

Samtidig så er kapok antibakterielt, og har en forrygende evne til at afviser eksempelvis støvmider, som ikke kan formere sig inde i selve materialet. Dette er også ideelt for yngre børn, som måske skulle have problemer med disse allergier, eller som bare er meget unge.

Kapok produkter er derfor ikke bare til de voksne, men også til børn. Uanset hvem, som skal sove med materialet, så bliver det helt sikkert den bedste nattesøvn, som man længe har haft.