Kaffekopper er det nye sort

Mange kopper i forskellige farver

Sommeren går på held og mere og mere tid bliver brugt indenfor med stearinlysene tændt, med varme tykke trøjer og tæpper og endnu vigtigere med en stor og god kaffekop med dampende varm kaffe, the eller kakao. Du kan næsten tage et instagram billede af dig og familien i stuen, for nye smukke kaffekopper er lige det, der kan sætte prikken over i’et i din boligindretning. Kaffekopper kan nemlig give et unikt og personligt præg til dit køkken og gæsterne vil elske det, når du stiller dem frem til kaffen.

Et nyt look til boligen

Hyggeligt og unikt er to af de ord, som bedst beskriver hvordan vi ønsker vores bolig indrettet – hvilket tydeligvis også går igen i de trends der er oppe i tiden. Der er fokus på individualisering og personlighed og her kan kaffekopper være det perfekte sidste touch for at gøre din lejlighed eller dit hus helt perfekt. Du kan matche dem med resten af huset eller starte en koppesamling af særprægede og unikke kopper fra rejser, små butikker eller søde sæt du ser rundt omkring.

Et nyt sæt kaffekopper er også en god måde at give lejligheden et nyt pift uden at skulle ud og investere i en masse nye ting som sofa, tæpper mm. De kan også give det der personlige touch som du måske går og mangler og så gør kaffekopper altså bare en glad. Uanset om de er spraglede, farvede, med print, kæmpe store eller måske bare meget klassiske.  Uanset hvad du er til, så kan du være sikker på, at der er kaffekopper der ude til en hver smag og du kan finde dem, der passer lige netop til dig og dit hjem.

De bedste forhandlere

Først skal du overveje, hvilken slags kaffekopper du er til. Er du til den spraglede og farvede slags, eller er du mere til et sleek og klassisk design?

Hvis du er til de klassiske kaffekopper, er det de klassiske mærker du skal gå til så som Georg Jensen, Bitz og lignende. Her er butikker som Illum, Magasin og Imerco dine gode venner, da du så er sikker på at få et strømlinet og smukt design, som kan give lidt ekstra til din bolig. Du er på den måde også sikker på at kunne finde en ekstra, hvis nogle skulle komme til at tabe en.

Er du mere til de unikke og spraglede kopper er genbrug din bedste ven. Her kan du finde alverdens forskellige kopper og du kan helt sikkert finde et par stykker dit hjerte banker for. Ellers er det bare at holde øjnene åbne og se på om der er nogle kaffekopper, der står ud i diverse butikker. En anden mulighed er at du kan gå i gang med at være kreativ og skabe din egen. Der er flere butikker, hvor du kan have en hyggelig dag med vennerne, hvor i dekorere jeres egne kopper, eller du kan gå i en hobby butik og købe et diy sæt.