Indretning: Små ting, der hjemmet ekstra lækkert

pynteting

Går du meget op i design og boligindretning? Der er ikke noget federe, end at indrette sit hjem således, at ens personlighed tydeligt skinner igennem. Nogle gange falder man bare nemt tilbage i de samme ting, som alle andre har. Det er måske bekvemmeligt og en vanesag, der man følger flowet. Er du der, hvor du gerne vil gøre noget ekstra ud af dit hjem, så læs med her og få ny inspiration til indretning af hjemmet med håndlavet design

De små ting i hjemmet tæller

Det er ofte de små ting, man lægger mærke til, når det gælder indretning og dekoration i boligen. Men for at få de små ting fremhævet, skal der først og fremmest være fastsat en stil. Sørg for at møblerne matcher hinanden, så de eksempelvis ikke er lavet i fem forskellige typer træ og farver, og at deres design id et hele taget trækker en rød tråd gennem hele rummet, så det får en naturlig ro og sammenhæng.

Når du har fastsat din stil, kan du begynde at kigge på de små detaljer. Alt for mange har for vande at købe noget nips i det lokale supermarked. Mange har simpelthen bare ikke tid eller overskud til at gøre noget ud af hjemmet, og når man lige kaster et par pynte ting i kurven på vejen forbi impulskøbene, så kan mange få en følelse af, det de går og i deres hjem.

Håndlavet design skiller sig ud

Selvfølgelig kan man være heldig at finde nogle røverkøb i supermarkedet, men det er alligevel ikke helt det samme som at gøre et godt forarbejde, og så slå sig fast på, hvad det helt præcist er, man søger. Impulskøbene kan hurtigt komme til at miste sammenhængen, da man ofte kommer til at købe noget, fordi det ser smart ud, og ikke nødvendigvis fordi det passer godt ind i hjemmet i forhold til de øvrige ting.

Vil man gerne have noget specielt som ikke alle har, så kan man prøve at kigge hen mod pynt i håndlavet design. Det vil ikke være noget, som du støder på hos alle vennerne eller familiemedlemmerne, og så er der bare noget helt unikt over håndlavet design fremfor masseproduceret discount pynt. Det kan du fx finde Hvalsøe design.

En lækker, varm stil med håndlavet design i træ

For det første så er der selve materialerne, der er af bedre kvalitet, men der er ofte også brugt meget mere tid på et håndlavet design. Pynte ting behøver heller ikke kun at være pynt. Man kan lige såvel få funktionelt pynt, der både bidrager til indretningen og som har en funktion i hverdagen.

Det kan eksempelvis være skærebrætter. Har man et rigtig fint skærebræt i håndlavet design, behøver det ikke at blive gemt væk i skuffen, men kan i stedet stå fremme og bidrage til stemningen med en skøn reminder til naturen på grund af det varme, brune træ. Kører man naturstilen med træ helt ud, kan man også opsætte knivmagneter i træ, lækre træhylder med læderremme og endda ure i træ. Samlet giver det en helt speciel og unik stil, der viser, at man har tænkt over indretningen.