Indret din bolig til sundhed

Kvinde bøjer sin krop fremover på yogamåtte

En indret har direkte indflydelse på dig på flere måde. Først og fremmest giver det dig de ting, der er tilgængelige. Det vil sige, det, du ser, er, hvad du får.

Altså indretter du bolig som chokoladeslottet fra Charlie og chokoladefabrikken, så bliver du enten rigtig tyk, eller også smelter dit hus rigtig hurtigt.

Omvendt hvis du indretter dit hus med sunde alternativer, så vil de også blive taget i brug. Det kan være et rigtig godt alternativ til statiner, som din sundhed gerne vil have.

Gør plads til motion

Alle rum er forskellige – udnyt det. Gør plads i et rum til et sjippetov eller til et monstrum af en maskine, der kan stå og larme, mens du bruger den og taber dig.

Nogle gange bliver trædemøllen ikke brugt, når den så bliver sat op. Men ofte er det, fordi den bliver sat op i garagen eller et rum, der er smidt langt væk og låst, for at ingen kan komme ind.

Gør plads til motion i din stue. Det kan være med møbler, der kan skubbes til side til gengæld for en yogamåtte. Det kan være tv’et, der kan rulles væk, så der pludselig er mere plads. Så giver det jo også træning af skubbe en hel sofa til side fro at skulle træne.

Hvis du ser muligheden for motion, bliver det også mere oplagt for dig at gøre brug af de muligheder.

Din indretning giver dig muligheder, du kan gøre brug af. Din indretning afspejler dig samtidig med, at den er med til at forme dig til det menneske, du er.

Flotte og nyttige frugtskåle

Et alternativ til statiner opnår du måske ikke mere flotte frugtskåle rund omkring i rummet. Men det giver ufattelig meget andet. Bare husk, det ikke skal være falske frugter.

Læg lækre frugter og andet godt rundt omkring i dit hus, og smid chokoladen i skuffen ud. Hvad du finder, mens du sidder på computeren eller ved tv’et, når du er presset, er, hvad du fortærer.

Gør dog brug af det, smid nogle gode alternativer i rummet, du vil blive glad for. ¨

Sådanne tiltag er med til at give dig en bedre forståelse af det, der er skrevet. Din indretning har direkte indflydelse på dig o dine handlinger. Så indret efter det – det er en smart ide.

Forstå farerne ved dine madvarer

Nu kommer vi til synderen, du gerne vil undgå – nemlig statiner. Af en eller anden årsag, har det været en tendens til, at vi har forsøgt at tage statiner, når kolesteroltallet er for højt.

Men der er alternativer til statiner. De kan måske være sværere at indrette efter. Men kom i gang i køkkenet, se hvilke naturlige produkter, du kan gøre brug af. Det kunne være omega 3 eller CBD-olie, du kunne bruge i stedet.

Så er det selvfølgelig et råd til enhver god indretning i køkkenet, hvis du vil have, at du skal huske at bruge bestemte produkter – som med krydderier – så skal de stå fremme.