Hæng dine gode minder op på væggen

Fotografier der er printet ud

Et hjem er ikke bare et hus. Der skal mere til for at gøre et sted til et hjem. Det skal være et sted, man føler sig godt tilpas. Der må gerne være noget personlighed i et hjem. Personlighed kan du skabe ved at lade dig selv, din familie og dine venner være en del af indretningen.

Der er mange måder at lade jer alle være en del af indretningen på. Du kan fx printe billeder ud. Hvis du har nogle billeder af gode minder med din familie eller dine venner, så kan du hænge dem op. Du kan også selv tegne eller male noget, du kan hænge op. Og du kan bede din familie og dine venner om at lave noget.

Hæng minder op

Vil du printe billeder til at hænge op, skal du en tur forbi tonerland.dk. Du kan ikke printe noget uden en printerpatron.

Når du har været på tonerland.dk og har bestilt dine materialer, så kan du begynde at kigge dine billeder igennem. Udvælg nogle, som stammer fra nogle gode minder. Så kan du gå og kigge på dem og mindes de gode dage. Du kan også tænke på, at de skal passe ind i dit hjem. Vil du gerne hænge et billede op i din stue, som du holder helt i sort og hvid, så kan du vælge et billede, der tager sig godt ud i sort/hvid.

Overvej, om du vil have rammer omkring dine billeder, eller om de skal hænges op uden. Hvad vil passe bedst ind i dit hjem?

Lav kunst

Du kan også prøve selv at tegne eller male noget, du kan hænge op. Eller du kan bede dine venner og familie om at gøre det. Det kan være, du kender en, der er god til at male.

Vil du kombinere de to ting, kan du også sagtens det. Print nogle billeder ud, og lad dem være en del af din kunst. Et abstrakt maleri med nogle fotos i kan se rigtig flot ud. Lav det eventuelt sammen med dem, der er på billederne. Du kan også lade dem hjælpe dig med at udvælge billederne. Hvis I mødes et sted, og du gerne vil have dem med på en USB-nøgle, kan du også finde sådan en på tonerland.dk.

Du kan også være kreativ med måden, du hænger dine billeder op på. Print fx en masse små billeder, og hæng dem op i en hjerteform. Eller lav selv en anderledes opslagstavle, hvor du jævnligt kan udskifte billederne.

Vær opmærksom på kvaliteten

Når du vil printe billeder ud for at hænge dem op, skal du tænke på kvaliteten. Hvis du gerne vil printe dit billede i et stort format, så skal det være af en god kvalitet. Ellers bliver det ikke pænt at se på.

Er du i tvivl om kvaliteten af dine billeder, kan du lave en test. Du kan også vælge et printe mange små billeder i stedet for et stort. Det giver dig også flere minder at se på, og du har flere muligheder for at være kreativ med ophængningen.