Derfor bor så mange danskere i Sydspanien

Mijas

Er du én af de mange danskere, der har overvejet at købe feriebolig et sted i Sydspanien? Det kan vi i så fald godt forstå. Sydspanien har en helt bestemt charme over sig, der er tillokkende hele året rundt. Mange danskere og andre ferieturister kan ikke nøjes med bare én uge om året og vælger derfor at investere i noget mere fast.

Frirum – en lækker bolig i Mijas

Sydspaniens mange flotte og fantastiske byer oser af fest og liv. Et godt og populært eksempel er Mijas. Her er gaderne fulde af imødekommende lokale folk og glade turister, der nyder deres ferie. Sydspanien er en rigtig populær destination for rejseglade mennesker verden over. Folk rejser på ferie i Sydspanien, fordi man hernede glemmer alt om hverdagen, arbejdet og dets stress og jag. Man kan tale om stemningen har en beroligende effekt. Tidsfornemmelsen hernede er meget mere loose, i forhold til hvad vi er vant til i Danmark. Her er derfor de helt rette omgivelser til total afslapning og velvære. Find en lækker bolig i Mijas, hvis du vil opleve stemningen året rundt.

Her er alt hvad du behøver

Hernede er alt, hvad du drømmer om; sol, godt humør og appetitligt mad. Her er et lækkert hav med flotte bølger, og de fleste steder er der swimmingpools, hvor mange kan ligge og dase. Om morgenen kan man nyde en løbetur til solopgangen, før dagen for alvor går i gang. Der er rig mulighed for udflugter til historiske seværdigheder og naturskønne omgivelser. Aftensmaden kan med fordel nydes på én af de idylliske restauranter eller caféer, der ligger i massevis og indbyder til hygge og afslapning. Aftenen kan rundes af med coctaildrinks, olivensnacks og spansk salsadans i bybilledet. Hernede er der bare en overskyggende feriestemning, som man rammes af, så snart man kommer ud i byen. Det opfordrer kun til glæde og taknemmelighed. Således kan det forene familien, og man kan have det sjovt og rart sammen. For de fodboldglade folk er Spanien også et perfekt land. Her er der mulighed for at tage ind på et stadion og se fodboldopgør mellem spanske stjernehold. Det er altså et land for hele familien, og derfor ikke så underligt, at så mange danskere vælger at bosætte sig i dette skønne land. Bor man i Sydspanien, er det som at være på ferie hver dag. Selvom man arbejder i hverdagene, bor man stadig op og ned ad et charmerende kulturliv og smukke naturområder.

Europæisk paradis

Mange danskere ved slet ikke, at de ikke behøves rejse til Mexico eller Thailand, når de efterlyser sol, varme og skønne strande. Sydspanien er et solparadis og ligger i Europas baghave. Flyveturens 1-2 timers varighed er hurtigere end at køre gennem Danmark, og det er derfor en perfekt destination. Vælger man at investere i en bolig i Sydspanien, er der ikke langt til Danmark. Så hvis man skal besøge noget familie eller hjem til juleaften, er turen overskuelig. Modsat er det også nemt at invitere gæster ned til sydens utopiske paradis. Og skulle man komme til at savne den danske kultur, bor der mange ligesindede danskere, der heller ikke kan undvære Sydspaniens charme.