Denne indretningstrend er den helt store i 2021 – indret nemt dit hjem efter den

Møbler

Er du vild med indretning og kan du godt lide, at have fingeren på pulsen inden for de sidste nye trends? så er du havnet det helt rette sted. I mange år har der været en enkelt indretningstrend, som har toppet de danske hitlister. Det er den indretningstrend, som har båret præg af hvide møbler, vægge og gulve med rene linjer og et klinisk udtryk. Det har ikke efterladt meget til fantasien og mange danske hjem er blevet meget ens og har mistet det unikke og personlige udtryk. Den skandinaviske stilart, hvor træ og stål blev en større del af de danske hjem kiggede lige et smut forbi, men den bliver altså toppet i år 2021 af den sanselige og taktile indretningstrend.

Hvad er den sanselige og taktile indretningstrend?

Det er på tide, at der sker noget nyt i indretningen i de danske hjem. Der skal liv, personlighed, fantasi og det unikke udtryk tilbage, tager du den sanselige og taktile indretningstrend til dig, så er dette præcis, hvad du vil få. Den sanselige og taktile indretningstrend er en indretningstrend til dig, som elsker DIYs og gør-det-selv-projekter, det er nemlig en indretningstrend, der i høj grad har fokus på det unikke og enestående. Derfor er det også blevet utroligt populært, at sætte sit eget præg på ellers helt almindelige møbler eller endda bygge sine egne. Det er en indretningsstil som beder til, at man bruger sin fantasi og skaber noget unikt. Det er her du skal lege med farver, former, teksturer og tekstiler. Kombiner det bløde uld, med det rå træ og skab eksklusive detaljer med fade, stage og andre pyntegenstande i messing. Er du modig kan du male en eller flere vægge i din yndlingsfarve eller måske flere forskellige farver.

Her finder du møbler der skaber et unikt udtryk og som passer perfekt til den sanselige og taktile indretningstrend

Vil du have møbler i dit hjem, som er lidt ud over det sædvanlige eller møbler der skaber et unikt og hjemligt, men også stilrent udtryk? så kan du med fordel se på møbler fra Eva Harlou. Disse møbler er smukt udformet og er den perfekte kombination af det rå træ og det hårde stål. Et lammeskindstæppe eller en blød pude eller to og så har du et fuldendt look, der vil matche perfekt ind i den sanselige og taktile indretningstrend.