Beskyt din ryg med det rette gamerbord til værelset

gamerbord til værelset

Som gamer ved du godt hvor vigtigt det er med det helt rigtige udstyr. Selvom det essentielle ved spillet selvfølgelig er dine hænder og din skærm, og det der sker på den, så betyder de omgivende ting nemlig også rigtig meget.

Derfor er der også rigtig mange gamere, som bruger mange penge og resurser på at investere i udstyr til deres spillerum eller spillehjørnet i deres værelse. Selvom det for folk uden for sporten godt kan se lidt nørdet eller mærkeligt ud, så er hver stol, hvert bord, hver mus og hvert tastatur nemlig nøje gennemtænkt.

Ting du skal have, når du gamer

Der er mange ting, som kraftigt kan anbefales, når det kommer til god gaming. For det første, så er computeren selvfølgelig enormt vigtigt. En gammel, langsom computer der hurtigt overopheder dur selvfølgelig ikke.

Derudover er det vigtigt med en god musemåtte og en ergonomisk mus. Musen bruger du rigtig meget, og det kan være hårdt for hånden at navigere den rundt. Derfor er det vigtigt med en god mus, der er hurtig, men som også er behagelig for hånden at holde på.

Gaming kan være hårdt for kroppen

Udover at du kan komme til at lide af den lidelse, som man kalder musehånd, så er der også en række andre elementer ved gaming, som kan skabe gener for nakke, skuldre, ryg og arme. På den måde minder gaming egentlig rigtig meget om andre sportsgrene, der også slider på kroppen.

Især det med at sidde bøjet hen over skærmen i mange time ad gangen kan være rigtig slemt for særligt ryg og nakke. At sidde ned i samme stilling længe kan virkelig også slide på lænd og rygsøjle, og det kan resultere i smerter, som er svære at få væk igen.

Pas på ryggen med et gamerbord

Men selvom det kan være slidsomt at game, så kan det rigtige udstyr igen være med til at aflaste og minimere den risiko, der kan være ved at spille meget og længe. En af de mest effektive produkter i denne sammenhæng er et gamerbord.

Et gamerbord er ikke bare et normalt skrivebord. For det første er det et bord, hvor der er plads til alle de ting, som du skal bruge til din gaming. Det vil for eksempel sige en stor skærm, et kæmpe tastatur samt mus og musemåtte.

TIP: Her finder du de bedste gamerborde.

Hæve-sænke effekt aktiverer kroppen

Men en af de vigtigste ting at kigge efter, når du skal vælge dit gamerbord, er at det skal kunne hæves og sænkes. Denne effekt har mange skriveborde, særligt dem, som man bruger i arbejdssammenhænge. Her sidder man tit mange timer ned ad gange, præcis som når du gamer.

Ved at kunne hæve og sænke bordet kan du stå op og ændre den måde, som du sidder i din stol på. På den måde aktiveres forskellige dele af ryggen, og du bruger forskellige muskelgrupper i kortere tid ad gangen.