4 haveredskaber til det seriøse havemenneske

haveredskaber

Er du husejer og har du en have, som du elsker at være i og hele tiden udvikle, så er der nogle redskaber, som du helt sikkert vil have masser gavn af. Selvom der i dag findes et hav af forskellige redskaber til haven, der kan hjælpe dig med alt mellem himmel og jord i haven, så er der både nogle rigtig smarte redskaber, der er praktiske, og som de fleste haveejere kan have masser gavn af, men der findes også masser af haveredskaber, som for mange er unødvendige og ubrugelige i deres egen have. Derfor bør du blive klogere på, hvilken redskaber, der kn bruges bedst muligt i di have, når du skal udvælge udstyr og redskaber til din have. Nedenfor vil der blive gennemgået 4 forskellige haveredskaber, som mange danske haveejere kan få god gavn af i mange år.

Havefræser

Har du et større bed, som efterhånden er groet til med ukrudt eller planter, som du ikke ønsker at have mere, og vil du gerne udnytte pladsen i haven til noget helt andet, så bør have en havefræser lige ved hånden. Det er en god og effektiv maskine til at pløje jorden op og ligesom lade dig starte forfra på området. Har du en urtehave eller planter du madvarer i din have, så kan du også få stor gavn af en havefræser. Du kan blive meget klogere på denne maskine på havefraeser.dk.

Rygsprøjte

En rygsprøjte er en beholder, som du kan fylde med væske for at fordele væsken ud i din have. Rygsprøjten er smart og praktisk og du kan gå rundt med den på ryggen uden at det bliver ulideligt. Den er praktisk, hvis du skal sprede gødning eller ukrudtsgift ud på et større område i haven. Du kan også bruge rygsprøjten til andre praktiske formål, hvis du skal vande blomster eller planter på en varm sommerdag. Væsken kommer let ud som en forstøver, og du kan nemt styre det med håndtaget.

Plæneklipper

Alle haveejere har brug for en plæneklipper, hvis du har en græsplæne som en del af haven. Hvilken plæneklipper du har brug for afhænger af din plænes størrelse og hvor meget tid, at du gider bruge i haven. Har du en græsplæne, som du ikke gider eller har tid til at slå selv, så kan du med fordel vælge en robotplæneklipper. Ønsker du god motion, når du slår græs, så kan du kigge på en plæneklipper uden motor, der skal skubbes rundt på plænen.

Teleskopisk grensaks

En teleskopisk grensaks er en fantastisk opfindelse. Det er en forlænget beskæresaks, der giver dig mulighed for at klippe grene i højder, som du aldrig ville kunne nå med dine arme eller en normal beskæresaks. Derudover vil en teleskopisk grensaks ofte være kraftigere og lidt større end en normal grensaks, så du har mulighed for at klippe lidt større grene over oppe i luften. Den er genial, hvis du for eksempel skal beskære et frugttræ eller andet træ, hvor det kan være besværligt at komme til.