3 forskellige reoltyper du selv kan lave

hylder

Skal du i gang med projekt ommøblering eller mangler du mere opbevaringsplads? reolerne i dit hjem kan gøre en verden til forskel, både i forhold til, hvordan dit hjem opfattes. Mangel på opbevaring kan gøre dit hjem uoverskueligt eller rodet, men samtidig er det også svært at finde de helt rigtige opbevaringsløsninger. Det kan enten være du ikke kan finde en reol der passer i målene eller også så har den bare ikke helt det du søger. Hvis du har hænderne godt skruet på, godt kan lide at udfordre dig selv, er handyman til fingerspidserne eller er super glad for DIYs og gør-det-selv-projekter, så er du havnet det helt rette sted. Her kan du blive klogere på hvilke 3 forskellige reoltyper du selv kan lave.

Du kan bygge alt fra en hjørnehylde til en bogreol

Har dit hjem skrå vægge, skæve mål eller er der mange døre, hjørner og kroge? så kan du med fordel selv gå i gang med at bygge den reol type der passer til dig, dine behov og dit hjem. På den måde vil du også få langt mere ud af pladsen og du er sikker på, at du får lige nøjagtig den reol som du ønsker. Er der indgangspartier eller smalle steder så kan du bygge en hjørnehylde og montere på væggen du kan også på siden af reolen montere en hjørnehylde for at lave et afrundet hjørne og skabe mere flow i din indretning. En hjørnehylde kan nemlig fungere sådan at den får reolen til at virke mindre. Udover det så er en hjørnehylde også yderst pladsbesparende og du kan bruge den i mange forskellige rum. Hvis du har mange bøger, mapper eller blade, så kan du også med fordel bygge din egen bogreol.

Skab overblik i dine skabe eller i dit depotrum

Mulighederne er mange og når du selv kan lege med former, størrelser og mål, så kan du også få det resultat ud af det som passer bedst til dig og din bolig. Hvis du har skabe eller et depotrum, så kan du skabe overblik ved at bygge dit eget reolsystem heri. Oftest er der skæve mål, skråninger eller andre udfordringer i steder som disse og du vil derfor få mest ud af rummet, ved at bygge en reol selv. Når du skal i gang med gør-det-selv-projekter som disse, så er det også vigtigt at du har det rette værktøj. En kap- og geringssav er det idéelle værktøj, til opgaver som disse. Med en kap- og geringssav får du et værktøj som er nemt at håndtere, som er effektivt og pålideligt. Når du skal bygge reoler, så er det vigtigt at skæringerne er lavet korrekt og dette vil en kap- og geringssav lave hver gang. En kap- og geringssav er ydermere et ideelt værktøj til hjørnehylder, da den også kan skære i forskellige vinkler. Du får derfor de flotteste resultater med det rette værktøj.