Husker du at holde huset ved lige?

vedligeholdt hus

Det er ikke usædvanligt, at overflader på hus og i have tager ved efter en hård vinter. Nogen gange kommer det til udtryk i alger og mos, der kan vokse på overflader, såsom den flisebelagte terrasse, taget samt eventuel træbelægning. Lader du det stå til, kan det få konsekvenser for dit hjem – det kan føre til et utæt tag og faktisk også i værste tilfælde føre til skimmelsvamp og forrådnelse. På fliseoverflader risikerer man, at fliserne splintrer i frostvejr, når der vokser alger på. Skal du have skiftet taget eller hele terrassen, bliver det et større projekt og ikke mindst en dyr fornøjelse. Men heldigvis er der en anden løsning, hvor du ikke behøver at opføre en hel ny terrasse. Ingen-Alger.dk behandler nemlig alger på alle overflader grundigt, nænsomt og oven i købet til en fortrinlig pris.

Professionel algebehandling forlænger dit hjems levetid

I det lange løb er det en bedre investering at lade professionelle algerensere klare algebehandlingen for dig – så er du sikret det bedste resultat. Hvis du vælger at kaste dig ud i det på egen hånd uden nogen faglig baggrund indenfor området, risikere du blot at bidrage til skaden, som algerne har forårsaget. Man kan godt vælge at købe sin egen højtryksrenser i nærmeste byggemarked, men algebehandling er en større videnskab, end det umiddelbart kan synes. Konsekvenserne ved ukorrekt algebehandling kan være, at fliseoverfladen ødelægges og dermed bliver mere modtagelig overfor alger  for fremtiden – og på fliseoverflader, kan man også risikere at ukorrekt algebehandling får stenene til at smuldre. Vælger du derimod at lade algebehandlingen i hænderne på de professionelle, er du sikret det bedst mulige resultat, og du slipper for risikoen for at skulle skifte hele terrassen ud som følge af algebehandling.

Skal dit hus igennem en algebehandling? Den bedste tid at bekæmpe alger på er enten i foråret eller i efteråret. Om foråret er der gode betingelser for algebehandling, da frosten netop er slut. Mens efteråret også skaber gode rammer for behandling, da algerne er i vækst. Det er vigtigt at få bugt med algerne på overfladerne. Så er dit hus ramt, er det en god ide at søge professionel hjælp. Alger kan være svære at få bugt med. Derfor er det også vigtigt at give dem den rette behandling.

Søger du professionelle hænder til algebehandlingen?

Er dit hus præget af alger? Så skal du have fat i Ingen-Alger.dk. Ingen-Alger.dk er både kvalitetsbevidste omkring selve behandlingen og naturligvis også om det visuelle resultatet. De har specialiseret sig i at få dit hus og din have til at se ud som nyt, samtidig med at de igennem deres behandling beskytter mod fremtidige algeangreb. Ingen-Alger.dk benytter sig også af miljøvenlige bekæmpelsesmidler, når de fjerner alger. Midlerne, de anvender, er 100% biologisk nedbrydelig og indeholder naturlige aktivstoffer, der gør, at du stadig kan spise eventuelt frugt og grønt fra haven efter en algebehandling. Så skal du have fjernet algerne fra hus og have? Så kontakt Ingen-Alger.dk i dag!