Billigt Petit by Sofie Schnoor tøj til de mindste

dametøj

Ønsker du lækkert kvalitetstøj til dine børn? Når du køber tøj til dine børn, er det vigtigt det passer til barnets behov. Samtidig er det jo godt hvis pris og kvalitet hænger sammen. Det er vigtigt for både forældre og børn at tøjet er smart og behageligt at have på. Tøjkollektionen Petit by Sofie Schnoor indeholder både tøj til drenge og piger i alle aldre. Kollektionen præsenteres fire gange om året. Designet er blandt andet præget af inspiration fra Skandinavisk design.

Piger: Petit by Sofie Schnoor udsalg

Der findes to aldersgrupper for tøj til både piger og drenge. Tøjet er til at betale for alle, der er nemlig ofte Petit by Sofie Schnoor udsalg. De to grupper er ”baby” og ”4-14 år”. Når vi kigger på tøjet til piger, er det generelt præget af lyserøde og rosa farver som gør det ekstra piget.

I kategorien er der en bluse i lys lilla. Den er lavet i materialerne viskose og elastan.  Det er en blød t-shirt med lange ærmer. Der er flæser på blusens skuldre, som gør at den får et rigtig fint udtryk.

Der er også bukser i forskellige rosa nuancer. Bukserne er quiltet babybukser. I taljen er der rib og bånd så de kan strammes ind. Ved anklerne er der også rib så de sidder rigtig god hvis dit barn er aktiv.

Kollektionen Petit by Sofie Schnoor har også rigtig smukke kjoler. Der er kjoler med fugle- og blomstermønster, men der er også ensfarvede kjoler i sort. Kjolerne har lange ærmer og flæser som detaljer. Ved skuldrene er der trykknapper, som gør det nemt at få kjolen på. Kjolerne er lavet af polyester og spandex. Du kan bestille kjolerne i størrelserne 68 og 80. En anden kjole er lavet af jersey og har et sødt mønster med fugle og blomster. Den har flæser over brystet.

Ud over alt det lækre tøj er der også hårbånd og sko til piger.

Lidt om tøj fra kollektionen til drenge

Hvis man ser på drengetøjet i kollektionen, er der også mange muligheder. Til de helt små er der bodystockinger. Her kan du blandt andet finde en bodystocking med safariprint med mørkeblå baggrund. Den er af 100% bomuld og har trykknapper ved halsen og bunden. I denne farve fås den i størrelse 68. Den findes også med abe print. Denne farve findes i størrelserne 68, 74, 80 og 92.

Der er også sweat som er rigtig fine. En af disse er en baby sweat med print af en isbjørn på brystet. På blusen er der også trykknapper ved halsen. Den er lavet af materialerne bumuld og polyester. Du kan købe den i størrelse 98.

I Petit by Sofie Schnoor er der også t-shirts. En af disse er med logo i guld med mærket NYC midt på brystet. Baggrundsfarven er grå og der er trykknapper ved halsen. Med NYC-logoet kan du også findes en sweater. Den er af blød bomuld og har ribkant ved kraven. Der er også rib ved ærmerne og i bunden så den sidder rigtig godt.

Ud over alt tøjet du kan købe i kollektionen Petit by Sofie Schnoor, er der også sko.