Sådan udfylder du de tomme, hvide vægge

Vægure

Kæmpe, hvide vægge er en problematik i hjemmet, som langt de fleste kender til. Nu har man endelig fået drømmemøblerne og fået hjemmet indrettet som man altid har drømt om at gøre det. Men der er noget der mangler: væggene. Af en eller anden grund er væggene det sidste man venter med at få bragt i orden, hvis man eksempelvis er flyttet ind i et nyt hjem.

Men væggene er vigtige i ethvert hjem. Kæmpestore, hvide vægge er mere forstyrrende for den generelle stemning i hjemmet, end man går og tror. Det kan nemlig hurtigt komme til at influere resten af indretningen og få hele hjemmet til at virke meget koldt.

Det er derfor nødvendigt at gøre noget for at modarbejde denne effekt. Her er man nødt til at finde noget, der kan fylde disse store, tomme huller i indretningen. Men det kan naturligvis ikke være hvad som helst man fylder disse huller med. For at virkelig gøre noget godt for indretningen, er man her nødt til at vælge med omhu.

Vægure: en praktisk og stilet løsning

Én mulig løsning er naturligvis vægure til hjemmet. Vægure er den perfekte løsning, hvis man har et tomrum på væggen der skal udfyldes. Farver og stilarter er enormt varierende inden for vægure, hvilket betyder at der uden tvivl vil være et vægur, der passer til dine behov.

Når du skal vælge vægur, er det vigtigt, at du er bevidst om din egen indretningsstil. Hvis du har en meget minimalistisk stil, giver det for de fleste ikke mening at investere i et mønstret og farverigt ur. Kend din egen stil, for at finde frem til det perfekte vægur til dit hjem.

Der findes som nævnt et væld af designere, farver og former inden for vægure. For nogle hjem giver et stilrent og enkelt ur bedre mening, end i andre hjem. Hvis du ved hvad der passer til resten af din indretning, bliver det ikke vanskeligt at finde frem til det perfekte vægur.

For at undersøge udvalget nærmere, kan du eventuelt gå på opdagelse på internettet. Her vil du være i stand til at finde alt inden for vægure, og du vil blot skulle udforske det kæmpe udvalg.

Plakater, hængeplanter og andet

Det giver naturligvis, og desværre, ikke mening at hænge vægure på alle væggene i hjemmet. Man er nødt til at supplere med andre indretningsteknikker.

Her er det igen forskellige ting, der giver mening i forskellige hjem. Det er eksempelvis ikke i alle hjem, det vil give mening med en larmende bandplakat, men hvor man i stedet må finde en form for minimalistisk kunstværk.

Dog er der andre ting, der passer ind i langt de fleste indretningsformer. Her kan hængeplanter nævnes som eksempel. Der er ikke mange hjem, der ikke kan bruge lidt liv i form af planter. Hvis der alligevel skal fyldes hvide vægge, giver det derfor mening at benytte sig af hængeplanter. Der er ikke en rigtig løsning på indretningsproblemer.