Vægophæng til TV giver dig mere gulvplads

Gør det lettere at støvsuge, eller få plads til en plante (foto vivotel.dk)
Gør det lettere at støvsuge, eller få plads til en plante (foto vivotel.dk)

Bor du i et hjem, hvor du godt kunne tænke dig, at have lidt mere gulv at boltre dig på? Mere gulv, der gjorde, at din stue for eksempel så lidt større ud, end den gør på nuværende tidspunkt?

En meget simpel løsning kan være at sætte et vægophæng op. Altså et vægophæng til dit TV. Med et vægophæng har du mulighed for at fjerne TV-møbler, og hvad du ellers må have, der står og roder på dit gulv. Et vægophæng til TV giver dig muligheden for at få TV’et op på væggen og nyde den frie gulvplads i stedet.

Et vægophæng er ganske simpelt at sætte op. I den ene ende har den en holderfunktion, der passer til stort set alle slags fjernsyn. Den er simpel, og den er gemt bag ved skærmen. I den anden ende af ophænget er der en lille holder, som skal skrues fast i væggen. Nogle vægophæng er blot en enkelt stang, der holder TV’et fast. Andre har en drejearm, så du kan vende TV’et i den retning, du gerne vil have det.

Det er for eksempel smart, hvis du er i køkkenet og gerne vil kunne følge med derude fra.

TV i øjenhøjde

Det kan være svært at få sit TV op i en højde, hvor man ikke skal slænge sig i sofaen for at kunne følge med, hvis man ikke har et vægophæng. På TV-borde og lignende står TV’et som regel meget lavt samtidig med, at det fylder på gulvet. Med et ophæng kan du for eksempel hænge TV’et over nogle andre ting, du gerne vil have stående på gulvet, eller du kan have det hængende for enden af din seng, hvis du ikke har et særlig stort soveværelse.

Med et ophæng er der rig mulighed for at få TV i øjenhøjde.

Se mere om vægophæng til TV her

eller læs mere om indretning af stue her:

Køb Ferm Living puder og bring humor ind i din sofa

Tine K forbinder orientalske fund med skandinavisk hygge

TV stander kan også være en smuk ting at have i stuen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.