TV-bordet er det nye sort

Fjernsynet, fjerneren, tossekassen eller husalteret. Kært barn har mange navne. Og det er om noget et sandt udsagn, når det handler om fjernsynets placering både i vores hjem, men bestemt også i vores bevidsthed.

Det er faktisk sådan, at det i mange tilfælde er fjernsynets placering, som dikterer, hvordan resten af stuen skal indrettes, hvilket der i og for sig absolut intet er galt med. Det sker dog ofte, at TV’et let kommer til at stå eller hænge på væggen i et hjørne, som meget let bliver rodet at se på, fordi der er ledninger, som flyder, DVD-covers på gulvet og børnenes spillemaskine har det også med at stå tilfældigt placeret et sted på gulvet.

Få ryddet op og gør stuen pænere

Når du har et fjernsyn hængende på væggen eller stående på gulvet, vil du næsten altid opleve, at du skal have styr på både strømstik og antennekabel. Måske har du bare efterhånden affundet dig med, at du er nødt til at se på de ledninger, og du lægger måske ikke engang mærke til dem. Eller – det gør du nu.

Med et TV-bord får du alletiders mulighed for at gøre noget ekstra ved det hjørne eller den væg, hvor dit TV er placeret. For det første kan du sætte dit fjernsyn på TV-bordet. Og da langt de fleste TV-borde også har en eller anden form for skuffe, kan du uden problemer gemme alle de ting og sager væk, som forstyrrer dit æstetiske øje. Sæt eksempelvis børnenes Playstation ind i TV-bordet, eller placer den på TV-bordet ved siden af fjernsynet. Så kan du også føre alle kablerne ned bag TV-bordet, og pludselig er der med meget få virkemidler – til en overkommelig pris – blevet ryddet godt og grundigt op.

Hvilket TV-bord skal jeg vælge?

Lad os antage, at du har dit fjernsyn hængende på væggen. Det er en meget moderne løsning, som både er pæn, men også praktisk, da du på den måde frigiver noget plads på gulvet. Men problemet – eller måske snarere paradokset – er, at folk sjældent bruger den ekstra plads til noget som helst. Her kunne det være en ganske fin indretningsidé netop at placere et TV-bord, som i sagens natur heller ikke fylder særligt meget, men dog har et eller flere opbevaringsrum.

Om du er interesseret i et TV-bord med en eller flere låger, og hvilket materiale du ønsker, at TV-bordet skal være lavet af, må du heldigvis selv bestemme. Men der findes et utal af muligheder for at finde præcis det TV-bord, som falder i din smag. Lige her kan du faktisk finde et bredt og varieret udvalg af TV-borde, hvor du også kan se alle de anvendelsesmuligheder, du tilbydes.

Design og praktisk anvendelighed skal gå hånd i hånd

Det er blevet meget trendy at gå meget op i indretning og design. Og det er forståeligt, at mennesker er interesseret i at bo i et hjem, som både er hyggeligt, men også pænt og smart indrettet. Nogle gange kan det dog være svært at finde ud af, hvor du skal starte, hvis du gerne vil optimere din bolig og gøre noget mere for, at både du og din familie føler jer bedre hjemme.

For det er ikke bare vigtigt, at et TV-bord eksempelvis er designet, så det ser pænt ud; det skal også være praktisk anvendeligt. Og præcis denne modsætning er et forhold, som designere bruger meget tid på. Det er vigtigt, at du får dig et møbel med gode funktionelle løsninger, men det er bestemt lige så vigtigt, at du bliver glad, når du retter øjnene mod din nyanskaffelse.

Men det er faktisk lykkedes mange producenter netop at skabe en harmoni og synergi, som er eksponent for denne nye måde at designe på. Designet er ikke det vigtigste i sig selv, men blot en del af oplevelsen. Det betyder også, at design ikke behøver at koste spidsen af en jetjager, og at du nu kan få smukt designede møbler og TV-borde til en pris, som ikke bør stå i vejen for, at du anskaffer dig præcis det, du har brug for og lyst til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.