Tre tips til din altan

Altan (Foto: MinAltan.dk)
Altan (Foto: MinAltan.dk)

Nu er det forår, og derfor kan du sidde ude på altanen i mange timer uden at fryse. Men uanset, hvor meget du glæder dig til at bruge mange timer i lænestolen med en god bog og en kop kaffe, kan det være, at altanen behøver en opfrisker. Derfor er her tre mulige måder at give dit personlige udendørs rum et hurtigt og effektivt pift.

  1. Plant dig ind i foråret: Vil du have vinteren hurtigt ud af døren, så sørg for en masse planter. Blomster, krydderurter og små stedsegrønne buske kan gøre underværker på en altan, der har fået lov at stå til hele vinteren.
  2. Farver giver glæde: Der er ingen grund til, at alt på din altan holdes i brune, grå eller sorte nuancer. Farver har en dokumenteret positiv virkning på humøret, så kast dig dog ud i det. Køb potteplanter, der kan stråle om kap med regnbuen. Find den BODUM grill, som også kommer klare tyske farver og vær ikke bange for at eksperimentere med mønstre på tæpper og hynder (som selvfølgelige er plastikbetrukket, så de ikke bliver våde og er nemme at rengøre)
  3. Ryd op i dit rod: Over vinteren kommer der hurtigt for mange ting ud at ligge på altanen. Ting, du ikke har tid til at gå i kælderen med, og som der bare ikke er plads til nogen steder. Få dem smidt ud, vær kritisk og gem ikke noget, du ikke har brugt inden for den sidste måned.

Hvis du ikke allerede har en altan, kan du læse mere her.

3 thoughts on “Tre tips til din altan”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.