Tine K forbinder orientalske fund med skandinavisk hygge

Tine K Home - Minimalisme og elegance (foto cahetu.com)
Tine K Home – Minimalisme og elegance (foto cahetu.com)

Dit hjem er skandinavisk, minimalistisk og kedeligt. Særligt det sidste punkt, er du træt af. Hvad du skal stille op med det, er du ikke helt sikker på.

Indretningsfirmaet Tine K har skabt en løsning til dig. Med base i skandinavisk design og minimalisme formår de at skabe et unikt udtryk ved at blande elementer ind fra lande som Marokko, Vietnam og Indien. Klassiske, hvide, skandinaviske farver sættes sammen med indisk guld og farver fra marokkanske tæpper. Selvom det er en modig blanding, virker det. I sidste ende er al rod efterladt i det gamle hjems indretning.

Tine K producerer end bred række produkter. På den måde er det let at skabe sammenhæng hjemmets rum imellem. Farverne går igen fra stue til bad og ud på terrassen, og det gør det i sidste ende let at købe nyt, fordi basen er i orden. Og basen er unik. Tine K har gjort sig til specialist i at samle orientalske fund og bringe dem til Danmark, bringe dem ind i sit design.

Du får produkter, der skaber sammenhæng, fordi de har samme minimalisme og elegance over sig. Og samtidig får du produkter der hver især er helt unikke.

Tine K lægger basen for hjemmets personlighed

Når parret bag Tine K tager på inspirationsture verden over er det med øjnene åbne for ny inspiration fra alle tænkelige steder. I metroen, i et kommercielt shoppingcenter eller på den lille, hyggelige, lokale cafe. Måske ville du gerne med på rejsen? I første omgang kan du starte hjemme hos dig selv.

Med Tine K’s produkter er der grundlag for en sikker base med hvide sofaer, mørkegrå håndklæder og afdæmpede plaider, som du kan gå ud fra. Med duftelys og bastkurve hjælper Tine K dig det næste skridt videre på en hjemlig, orientalsk rejse og snart er det slet ikke nødvendigt at tage af sted. Tine K trækker verden hjem til dig.

Klik her og se sortimentet fra Tine K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.