Stoleunderlag giver en god glideoplevelse

Det er lettere at køre rundt på stoleunderlag (foto kontorting.dk)
Det er lettere at køre rundt på stoleunderlag (foto kontorting.dk)

Kender du den fornemmelse, hvor du er bange for, at du laver ridser i gulvet, når du glider med din kontorstol frem og tilbage på gulvet foran skrivebordet? Eller følelsen af det faktisk er svært at komme frem og tilbage, fordi gulvet er belagt med et tæppe?

Et stoleunderlag er løsningen på dine glideoplevelser. Et stoleunderlag er smart, det passer nemlig på dit gulv samtidig med, at du kan glide frem og tilbage mellem stakke af papir, kaffe og din computerskærm.

Stoleunderlag findes til alle slags gulv. Det er altså fuldstændig ligegyldigt, om det skal ligge på fliser, trægulv eller tæpper. Stoleunderlagene er passet hertil.

Hvis du sidder på et tæppe, er det en god ide at investere i et stoleunderlag med pikke. Pikkene sikrer, at stoleunderlaget ligger sikkert og godt fast, så det ikke glider rundt. Det kan nemlig godt ske, hvis tæppet har en lidt glat overflade.

Pas på stolen

Hvis man investerer i et stoleunderlag, er det faktisk ikke kun gulvet, man tager sig godt af. Det er også selve stolen. Først og fremmest bliver gulvet ikke ridset, og du kan glide nemt frem og tilbage.

Men derudover er der altså også store fordele ved et stoleunderlag i forhold til selve stolen. Hvis du glider frem og tilbage med hjulene på et rustikt gulv eller et gulv, hvor snore sidder løst, så kan der hurtigt sætte sig ting i hjulene, der gør, de ikke længere kan dreje rundt.

Denne form for problemer kan også opstå ved, at hjulene simpelthen bliver slidt af de rustikke gulve. Det kan ende med, at hjulene bliver kantede og svære at trille med. Det er en træls ting, da det gør glideoplevelsen bumlende i stedet for let og flyvende.

Invester i et stoleunderlag. Det er både godt for stolen, din glideoplevelse og gulvet.

Se et udvalg af stoleunderlag her

 

Læs mere om stoleunderlag her:

Beskyt dit gulv mod mærker fra kontorstol

2 thoughts on “Stoleunderlag giver en god glideoplevelse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.