Sommerdyner sikrer dig en god nats søvn

Undgå lange svedige nætter (foto pudeland.dk)
Undgå lange svedige nætter (foto pudeland.dk)

Når den danske sommer langt om længe indtræffer stiger temperaturen. Mange venter med længsel på den varme sommer, men en god nats søvn afhænger i høj grad af temperaturen i dit soveværelse.

Helårsdyner er populære og sælges i stor stil, men det er i virkeligheden de færreste der kan klare sig med en helårsdyne trods navnet. En dyne skal holde din kropstemperatur oppe, så du er tilpas tempereret natten igennem, når du ligger stille. Men en svedig varm nat er intet mindre end ubehagelig.

Sover du for varmt, er der stor risiko for, at du vågner tung, svedig og ophævet. En sommerdyne er et godt alternativ, da den er netop er lavet med henblik på de varme sommernætter. Den har ikke nær så meget fyld og er ikke ligeså varm.

Køb nye sommerdyner og undgå den store svedetur

Du kan få mange forskellige sommerdyner, og de varierer også i pris. Der findes både fiberdyner, dyner af andedun eller gåsedun. Prisen ligger fra et par hundrede kroner til et par tusinde kroner, men lige meget hvor du ender på prisskalaen så vil en sommerdyne altid være en god ven på de rigtig varme aftener. Med den kan du undgå den store svedetur – om du så ligger med din udkårne under dynen eller blot krammer med dynen alene.

Hvis du først har vænnet dig til en lækker dyne, er vattæppet ubrugeligt. Og den gode nats søvn er vigtigere end man tror. Jo mere ro og hvile du får om natten, des mere energi har kroppen ladet op til dagens strabadser. Det giver dig en bedre koncentrationsevne, forbedret immunforsvar, mindre stress – kort sagt større livskvalitet.

Se et stor udvalg af sommerdyner her

1 thought on “Sommerdyner sikrer dig en god nats søvn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.