Skjul rodet med et sengetæppe

Sengetæpper er et godt værktøj i en snæver vending (foto cahetu.com)
Sengetæpper er et godt værktøj i en snæver vending (foto cahetu.com)

De fleste unge mennesker kender situationer som denne: I flere uger har du lovet din mor at rydde op på dit værelse. Hun har nu konfronteret dig flere gange og sagt, at hvis det ikke bliver gjort så konfiskerer hun din mobil eller Playstation. Du hader at rydde op, men vil heller ikke miste din yndlings genstand, så hvad gør du? Du anskaffer sig selvfølgelig et sengetæppe. Under et sengetæppe er det nemt at gemme rodet, uden at det kan ses, hvis der er tale om tøj.

Et sengetæppe forvandler din senge

Det er ikke kun rodet, der forsvinder under et sengetæppe, det er også din seng. Med et sengetæppe kan du nemlig forvandle din seng til en sofa på ingen tid. Oven på sengetæppet kan du lægge nogle puder, der gør, at du kan sidde ordentligt, når du måske ser fjernsyn eller spiller Playstation på dit værelse. Et sengetæppe gør også, at dine venner ikke vælter rundt i din dyne, og på denne måde forbliver sengen privat.

Der er mange forskellige sengetæpper at vælge imellem, men det gode er, at de også kan skiftes ud, hvis du ikke har lyst til at se på det samme flere år af gangen. Sengetæpper er ofte ikke så dyre og kan får i utallige versioner.

Her kan du se eksempler på et sengetæppe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.