Sengetøj til soveværelse

Sengetøj kan ændre dit soveværelse

Soveværelset er det mest personlige rum i vores bolig. Det her vi tilbringer flest timer i gennemsnit. Vi arbejder, læser, ser tv, spiser, og så sover vi også her. Når vi lukker døren til vores soveværelse kan vi være os selv. Vi kan smide tøjet, og vi kan sågar lave børn og nyt liv her. En god nats søvn kan redde samtlige lyse, vågne timer på det kommende døgn.

Netop fordi soveværelset er så personligt, og netop fordi vi bruger soveværelset til mere end bare at lukke øjnene, så er de fleste af os også begyndt at gå mere op i indretningen af rummet. Faktisk går vi så meget op i det rum, at vi oftere og oftere lader dør stå åben til vores personlige gemakker.

Nyt og lækkert sengetøj er en glimrende måde at tilføre nyt liv til dit soveværelse. Med nyt sengetøj kan du tilføje farver, der giver rummet en hel ny fremtoning. Det er en billig makeover, som du får glæde af hver eneste dag.

Køb lækkert sengetøj

Du er i direkte kontakt med dit sengetøj, når du smider kludene og lægger dig under dynen. Du bør derfor købe sengetøj i blødt og lækkert materiale. Hundrede procent bomuld er oftest blødest og rarest. Køb økologisk, hvis du vil skåne miljøet og undgå unødige kemikalier i dit sengetøj. Køb samtidig sengetøj, der er af tyk kvalitet. Både fordi det er rart, men også fordi det er slidstærkt. Dit sengetøj skal nemlig holde til mange varme ture i vaskemaskinen, ligesom man afgiver meget fugt natten igennem.

Dobbeltdyne sengetøj giver den hyggeligste søvn

Det er efterhånden ikke en sjældenhed, at soveværelset har en seng, hvorpå en dobbeltdyne ligger fint henover den bløde madras. Det er faktisk noget, de fleste har investeret i. Også hvis de som regel sover alene. Der er noget særligt rart over dobbeltdyner, noget indbydende, blødt og puttende, som man helst ikke vil være foruden, når man først har oplevet hvor omfavnende, det er.

Men der er intet ved en stor og dejlig dobbeltdyne, hvis sengetøjet kradser eller bare ikke er særlig rart af andre årsager. Derfor kan du her finde det absolut lækreste dobbeltdyne sengetøj, der gør oplevelsen af at sove med dobbeltdyne helt unik.

Sengetøj skal være blødt, det skal være åndbart, og det skal passe til dit soveværelse. Heldigvis findes der rigtig mange forskellige former for dobbeltdyne sengetøj, derfor har du let mulighed for at finde noget, der passer til dig.

sengetøj

Personlige sengetøj er bare sagen

Sengetøj er ikke bare sengetøj. I dag er soveværelset blevet et offentligt rum, hvor døren som regel sagtens kan stå åben ind til, når gæsterne er på besøg. Det er fordi, soveværelset er et rum, der identificerer os. Derfor skal det være flot. Derfor skal du have sengetøj – eller et sengetæppe – der matcher de behov og den stil, som du har.

Det er forskelligt fra person til person, hvad for noget sengetøj man synes er flot. Det giver lidt sig selv. Heldigvis er der mulighed for at indfri sin personlige smag. Også hvis man har en dobbeltdyne, her er der faktisk mulighed for at udfolde sig endnu mere med flere sammenhængende mønstre på mere plads.

Dobbeltdynen er den dejligste følgesvend i sengen. Med det perfekte dobbeltdyne sengetøj får du den rareste seng – der måske kan være en smule svær at vikle sig ud af om morgenen.

Sengetøj junior er måske redning efter graviditeten?

Har du lige været på barsel og gået rundt med dine veninder i byen for at drikke kaffe og gå rundt med store maver? Har du endelig født og synes du, der stadig skal være tid til at gå lidt rundt og shoppe? Måske sengetøj junior? Det kan være lidt brat at skulle afslutte din graviditet med et barn og uden shopping, uden gode café latter med dine veninder og hyggetid med dig selv. Det behøver du ikke at give afkald på, når du har fået et barn. Du kan bare gøre det på en anden måde nu, I kan jo for eksempel gå ud af købe noget sengetøj junior sammen eller noget andet, til jeres børn? Så kan I også brainstorme på, og vælge helt nøjagtigt ud, hvilket sengetøj junior, der vil passe til netop jeres børn. Og til hele værelset for den sags skyld, sengetøj junior skal jo passe ind i værelset og til indretningen. Din veninde har fornemtlig også set dit barns børneværelse, og så kan det være, hun kan hjælpe dig med det.

Veninder er gode at købe sengetøj junior med

Sommetider er veninder bare bedre at have med ude i byen end kæresten er. Det gælder for eksempel ting som shopping, som veninder både glæder sig over og hygger sig med. Kæresten ser det måske mere som et praktisk gøremål, og det kan gå op i en spids, hvis i står i ”Sengetøj junior”-land og bliver rigtig irriteret på hinanden. Så vend bøtten om og få en hyggelig dag med din veninde og sengetøj junior.

nyt sengetøj

By Nord sengetøj – skandinavisk stil og lækkerhed

Du må virkelig ikke undervurdere følelsen af lækkert sengetøj, og hvis du vil have hele pakken, skal du ikke bare vælge et sæt, der føles godt mod huden. Så skal du også tænke lidt over, hvordan sengetøjet ser ud, og hvordan det pynter i dit soveværelse. Det optimale er økologisk bomuld, der knitrer mod huden, og som samtidig stråler af stil og god smag.

Sengetøj skal nemlig kunne vises frem og være med til at give dine gæster et indtryk af, hvem du er, og hvordan du indretter dig. På den måde får du jo lyst til at begynde hver dag med at rede din seng pænt.

Bring noget skandinavisk natur ind i soveværelset med By Nord sengetøj

Den særlige skandinaviske stil er kendt og beundret jorden rundt, og det er der en god grund til, hvis man spørger nogen. Der er en renhed og en enkelthed over design fra Norden, som åbenbart falder i andre landes smag. Der er dem, der siger, at det hænger sammen med vores begreb om hygge, der igen hænger sammen med vores kolde klima. Når det er koldt udenfor, og det er det mange dage om året i Danmark, så er vi nødt til at være indenfor. Og hvis vi skal holde alle de dage ud, så er vi nødt til at fylde vores hjem med lys, lette farver og smukke ting at se på.

Med sengetøjet fra By Nord er det ikke kun den enkle, skandinaviske stil, du bringer ind i dit hjem. Det er også det skandinaviske dyreliv og en lille bid af den skønne natur. Sengetøjet er helt ikonisk, sort på hvid med motiver af dyr og elementer fra naturen. Det kan for eksempel være et fotoprint af en ulv, et dådyr, en ræv eller måske et egern. På pudebetrækket vil der være en kort tekst, der beskriver det dyr, du har på dit dynebetræk. Igen sort på hvid og super lækkert.

1 thought on “Sengetøj kan ændre dit soveværelse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.