funkishus

Nybyggeri gør dine husdrømme til hverdagsvirkelighed

Derhjemme. Det er en følelse, det et sted, det er et udseende. Derhjemme har nogle lyst til at flygte fra, hvor andre har det okay, andre igen har lyst til at lave ændringer.

Hvis du skaber et nyt hjem, har du muligheden for at få en følelse af ”derhjemme”, der passer præcis til dine drømme om, hvad et er hjem, hvad et hus skal indebære. Det vil både sige, at du med et nybyggeri helt selv kan bestemme, hvor mange der skal være plads til, og hvordan rummene og værelserne passer til familiens medlemmer.

Nybyggeri åbner op for hidtil låste døre, når det kommer til hjems muligheder. Nybyggeri er nemlig vægge, der er sat, så de passer til dine drømme om det perfekte hjem. Nogen vil gerne have få og store rum, andre vil gerne have mange etager. Hvis du bygger nyt, kan du få det, præcis som du gerne vil have det.

Inspiration og vejledning fra de bedste

Det kan virke som en uoverkommelig opgave at give sig i kast med at bygge noget helt nyt fra bunden, hvis man aldrig har prøvet det før. Her det dit held, at der findes en bred række af mennesker, der er specialistister i at bygge nye huse, nye hjem. De ved ikke, hvad du præcis gerne vil have – det er det, du skal bestemme – men de ved, hvordan man sætter et hjem solidt og harmonisk sammen.

Et hjem skal passe til dem, der bor i det. Ellers bliver det blot til fire rammer. Det handler om at gøre de fire rammer til en følelse. Det kan du, hvis du vælger nybyggeri. Her sidder tidligere familiers oplevelser ikke i væggene og på gulvene. Her har nemlig ikke boet nogen før dig. Et nybyggeri er vejen til dine drømme om hverdagshjemmet, der føles fantastisk.

Nybyggeri skal være klimavenligt

Vi mennesker er flokdyr, og vi ligner hinanden. Ingen af os er dog ens, og derfor bør vores hjem heller ikke være det. Skal du bygge nyt, bør du finde et arkitektfirma, der specialiserer sig i individuelle byggeløsninger. Og dem er der flere af.

Skal du bygge nyt, så skal du tænke klima –og miljøvenligt! Vi har som mennesker udnyttet naturens resurser på det groveste, og det er ved at give bagslag nu. Der er dog måder, hvor på problemet kan afhjælpes, hvis vi tænker langsigtet, og et fornuftigt nybyggeri er et langtidsholdbart byggeri.

Nybyggeri, der vil bevare værdien

Der er mange klimavenlige løsninger, og det vil være en fornuftig investering på lang sigt. Byggeriet vil være langt mere efterspurgt i fremtiden, hvilket ville holde salgsprisen oppe, og energi og varme bliver dyre og dyre med tiden. Du kan altså bevare værdien og holde udgifterne på et minimum, hvis du tænker dig om.

Beton og mursten er faktisk et glimrende materiale, og det er der flere grunde til. Stenen vil fungere isolerende både sommer og vinter, hvilket vil sige, at huset bliver forholdsvis koldt om sommeren og varmt om vinteren. Det er fornuftigt set i forhold til både varmeregning og indeklima. Desuden kan både sten og beton behandles, pudses og males, så dit hus falder perfekt ind i omgivelserne, og får et enkelt tidløst udseende.

Sørg for at få en ordentlig isolering både i vægge, gulv og tagkonstruktion, og undersøg så, hvilke energiløsninger du kan tilbydes. Der er efterhånden mange klimavenlige løsninger på markedet også for privatboliger. Solceller på et eventuelt skråt tag, elller jord –og vand varme er blot nogle af de nyeste populære løsninger.

Byg et funkishus, hvis du går op i design

Hvis du er typen, der elsker design og følger med i de nyeste trends og så videre, så er det da også vigtigt, at du bor i et hus, der er opført efter de regler, der er for godt eller dårligt design. Et af de mest moderne og moderigtige huse, du kan vælge at flytte ind i, i dagens Danmark, er et funkishus. Et funkishus er et typehus, der er karakteriseret ved at være bygget op efter en ”formel” af nogle ”kasser”, som stables ovenpå hinanden. Det kan måske lyde lidt underligt, men det er nu engang sådan, at et funkishus er oprettet – og det er sådan, det er oprettet, fordi det er sådan, det virker. Et funkishus er et moderigtigt og designersmart hus, som alle kan flytte ind i. Der er nemlig også utrolig mange fordele ved at flytte ind i et funkishus.

funkis-hus

Fordelene ved at bo i et funkishus

Der er mange positive ting, man kan sige om et funkishus, og derfor er der også mange ting ved et funkishus, som du ikke vil kunne opleve med en anden hustype. Et funkishus har nogle helt klare fordele, og samtidig er det næsten umuligt at nævne nogle skavanker eller ulemper ved den fornemme og flotte hustype, der er et funkishus. Hvis du vælger at flytte ind i et funkishus, så flytter du ind i et hus, der både er pænt, flot og unikt, fordi alle funkishuse er tegnet forskelligt. Desuden er en af de helt store, gode ting ved et funkishus, at det noget anderledes grundareal, som den hustype har, sikrer en helt eminent rumfordeling. Et funkishus er altså smart til både større såvel som mindre familier. Slutteligt er det værd at nævne, at et funkishus, på grund af de store facader på alle fire sider, har et helt særligt lysindfald, som mange bliver forelskede i, når de vælger at flytte ind i et funkishus.

Funkis huse bliver bygget mange steder

De sidste mange år har Danmark som nation betragtet oplevet befolkningstilvækst. Dette ses især på de større byer, der hele tiden udvider sig en lille smule. Det er klart, at der skal nybyggeri til for, at dette kan lade sig gøre. Funkis huse er en af de typer nybyggeri, som er vundet meget frem i hele Danmark. Det skyldes først og fremmest, at de rent stilmæssigt er meget i tråd med tiden, og derfor appellerer til mange.

Kendetegn ved funkis huse

Funkis huse kendes især på deres firkantede og moderne design. Et funkis hus vil ofte blive bygget i hvidt puds, og have en kubisk form i hele byggeriet, eller dele af det. I første omgang kan det måske lyde særpræget, men når det er en stil, der går igen i et helt boligkvarter, bliver det utroligt harmonisk og stilet. Funkis huse er enkle at opføre, hvis der står et ordentligt byggefirma bag arbejdet, og de er arkitekttegnet på en god måde.

Noget af det vigtige ved funkis huse er dog også, at der bliver gjort meget ud af at tænke deres omgivelser ind i hele byggeriet og selve bygningen. Når en arkitekt skal tegne et funkis hus, så vil han gå ud fra huset som noget unikt, der skal være i samspil med naturen, solen og det overordnede landskab. Dette kommer til udtryk ved, at der bliver tænkt over ting som lysindfald, placering af vinduer, placering af værelser og meget mere.

Bo trygt og godt i funkis huse

Dig og din familie kan altså også komme til at bo godt i et funkis hus! Hvis I overvejer at flytte og foretrækker nybyggeri fremfor at købe et andet hus, så se nærmere på forskellige funkis huse for at få en endnu bedre idé om, hvordan de ser ud, og hvordan de er at bo i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.