Normann – så får du god stil i hjemmet

Normann er god stil garanteret (foto cahetu.com)
Normann er god stil garanteret (foto cahetu.com)

De fleste tilbringer mange timer i deres hjem. Selvfølgelig er der jobbet eller skolen, hvor der bliver lagt en del timer i løbet af dagen, og så er der transporttiden med tog, bus eller bil, der er vennebesøgende og måske en gå – eller løbetur. Men derudover tilbringer vi meget tid i vores hjem. Derfor er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas, hvor man er. Vi gør meget ud af at vælge farver vi godt kan lide, ting vi godt kan lide, møbler vi har lyst til at se på. Og det er nok meget godt.

Nogle vil gerne have, at deres hjem skal have mange farver og mønstre – noget sjovt tapet eller skøre puder, mens andre gerne vil have et mere stilrent look med sorte og hvide nuancer. Nogle elsker masser af puder og nips, mens andre helst undgår den slags og godt kan lide rene flader.

Med Normann kan du få lidt eksklusivt til hjemmet

Men uanset hvad man er til, har de fleste nogle ting og møbler fra Ikea, Ide-møbler osv. Men hvis man ønsker, at gøre lidt ekstra ud af sit hjem, kan det være fint at investere i nogle lidt mere lækre designermøbler, der kan pifte hjemmet op. Det danske mærke Normann laver lækre, enkle og flotte designede møbler. F.eks. spiseborde, stole, belysning og køkkenting.

Det kan være rigtigt fint at blande sådanne designer items med nogle helt neutrale møbler fra nogle af de billige mærker, og har du et stramt budget, kan et enkelt bord eller en enkel stol fra et godt design sagtens pifte en lejlighed op, hvor resten er fra Ikea. Det sammen kan nogle gode genbrugsfund – for eksempel et fint gammelt afsyret karlekammerskab eller nogle gamle stole, som man nemt kan male med en flot farve.

Se møblerne fra Normann her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.