Keramikvase med historie? – Køb Kähler

Kähler er enkelt design, som er let at få plads til (Foto Cahetu.com)
Kähler er enkelt design, som er let at få plads til (Foto Cahetu.com)

Der er altid noget særligt over en producent, som har eksisteret i mange år. Dels fordi, man kan tænke sig til, at brandet må være stærkt, når det har overlevet samtlige kriser, tiden har budt på. Og dels fordi, det er et lille stykke historie, man står med i hånden, når man har købt et produkt. Så hvis du overvejer at købe nyt tilbehør til enten stuen eller køkkenet, så kan det være du skal overveje en producent, som ved, hvad der skal til for at skabe tidsløst, brugbart design.

En vase med pang på

Det er tit den sigende detalje, der gør noget godt i boligindretningen. Med det mener man, at du ikke behøver at fare ud og købe stort ind på designermarkedet, når du er blevet træt af din nuværende boligindretning. Du kan nøjes med langt mindre – og det er tit bedre.
Tag for eksempel den klassiske vase fra Kähler. Enkelt design, men med en masse farver på. Her kan du være sikker på at sætte trumf på din boligindretning. Vælg en farve, som passer til din smag, og du er hjemme.

Elektronik og keramik

Passer de to ting umiddelbart sammen med hinanden? Måske ikke for andre end Kähler. For selvom producenten har eksisteret siden 1839, har virksomheden ikke glemt styrken i fornyelsen. Så da USB-stikken meldte sin ankomst, begyndte firmaet at fabrikerer små USB-pinde gemt i keramik. På den måde får man sit grimme stik gemt af vejen, og det endda på en holdbar og designmæssigt brugbar måde.

Læs mere om en Kähler vase her.

1 thought on “Keramikvase med historie? – Køb Kähler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.