Gardiner som renser luften

Du kan få gardiner som renser luften! (Kilde Colefax.com)
Du kan få gardiner som renser luften! (Kilde Colefax.com)

En hel dag på kontoret og der er ved at være varmt i rummet. Nu skal vinduerne lukkes op, så der rigtig kan komme frisk luft ind. Der er dog lidt småkoldt udenfor, men man må gå på kompromis, hvis man vil have et friskere indeklima. Men det behøver man faktisk slet ikke, for der findes en anden løsning. Løsningen er gardiner, mere præcist gardiner som er lavet af stoffet drapilux-air.

Sådan renser disse gardiner luften

Du tænker sikkert, at det ikke kan passe, men det kan det. Gardinerne er faktisk blevet testet mange gange, og det er dermed bevist, at disse gardiner faktisk har en effekt. Det er især på kontorer, at man har problemer med udluftningen på grund af et stof som hedder formaldehylde. Det stof kommer fra isoleringsmaterialer, farver, tapeter, træmøbler osv. Det kan især give hovedpine, og det er ikke optimalt, når man skal yde sit bedste på arbejdet.

Det er netop dette stof, at disse gardiner kan nedbryde. Når formaldehylde kommer i kontakt med gardiner lavet af drapilux-air, så sker der en nedbrydning af stoffet, og det bliver uskadeligt. Det er det samme system, som man kender fra en bil og dens katalysator.

De fleste forhandlere har drapilux-air, så ring og hør nærmere. De kan rådgive dig om drapilux-air.

Læs mere om de rensende gardiner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.