Gadgets til stuen som kvinder også kan lide

Det er ofte kvinden i hjemmet der står for indretningen af hjemmet og stuen i særdeleshed. Men der er flere måder hvor mænd også kan sætte sit præg på udsmykningen i stuen. Det gælder om at finde ting eller gadgets der både pynter og ser godt ud på én gang, og så skal det passe ind til stuens øvrige stil.

9 fede gadgets til stuen

Der findes mange gadgets til hjemmet, som specifikt kan placeres eller bruges i stuen. Nogle har en funktion, men s andre er til pynt. Vi har i nedenstående liste ikke taget hensyn til pris, men vi har valgt produkter ud fra en betragtning om at det er noget der bliver godkendt af de fleste kvinder.

For rigtig mange mænd er funktionalitet vigtigere end design, men med nogle af nedenstående produkter kan du tilgodese både mænd og kvinder behov og ønsker.

  • Smart varmestyring – Styr varmen fra radiatoren eller din gulvvarme via en APP på din telefon fra sofaen eller når du ikke er hjemme. Det kan du gøre f.eks. med Danfoss LinkTM eller lignende.
  • Digital fotoramme – Synes du det er træls at se på de samme billeder af familien i de klassiske billedrammer, så sæt en elektronisk billedramme op i stuen. Den fylder ca. det samme, men her kan du lade en serie af billeder køre i fotorammen og fra tid til anden udskifte dem.
  • Soundbar – God lyd i stuen er en must for de fleste mænd og med en flot og stilfuld soundbar kan du også nemt overbevises kvinden i huset om at det er en god ide. Måske kan du endda få lov til at opsætte et surround sound anlæg når du er i gang. En god hjemmebiograf er også noget der kommer de andre i huset til gode.
  • Konsol – Hvis stuen skal være samlingspunkt for både børn og voksne, så hjælper det helt sikkert at have en konsol tilkoblet til stuens TV. Det kan desuden give nogle rigtig sjove familieaftener. De nyeste konsoller er også lavet i en design du sikkert godt kan få godkendt af fruen i huset. Især hvis du evner at sætte konsollen pænt op og skjule ledningerne så godt som muligt.
  • Større TV – Du kan altid argumentere for at få et større TV, da billedkvaliteten bliver bedre, TV’et fylder mindre i dybden og temmelig sikkert ser bedre ud end sin forgænger.
  • iPad – Skændes i tit om retten til fjernbetjeningen, så er det måske en god ide at anskaffe en iPad eller en anden tablet til stuen, da det både giver muligheder for at pleje andre interesser eller at den ene part kan se TV på den.
  • Mørklægningsgardiner – Der er ikke noget værre end at se en god film når solen eller dagslyset står lige ind i stuen og gør det næsten umuligt at se noget på TV’et. Derfor kan nogle mørklægningsgardiner eller gardiner der også kan holde meget lys ude være en god investering. Skal du have din partner overbevist om at det er en god ide, så skal du blot vise nogle modeller eller løsninger frem som også ser bedre ud end det i har i forvejen.
  • Tæppe med ærmer – Almindelige tæpper er ofte for korte. En sjov gadget til stuen kan derfor også være et tæppe du med ærmer du tager på.
  • LED-lys – Sæt LED-lys ind i stedet for fyrfadslys eller køb flotte lamper med LED-lys og spar penge på strøm.

Når det kommer til stykket er det som regel en god ide at overlade indretningen til kvinden i huset, da det ofte giver det pæneste resultat. Af og til kommer der dog nye og spændende muligheder og nye ting til hjemmet som også interesserer mænd.

Find boliginspiration og flere ting til hjemmet lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.