Forkæl dig selv med en luksus elevationsseng

For mange er det vigtigt at købe den helt rigtige seng, når soveværelset skal indrettes. Og måske du skal overveje om du i stedet for en almindelig seng, skal vælge at købe en elevationsseng. Den åbner nemlig et hav af muligheder for at leve et luksusliv i soveværelset. I forhold til at have en almindelig seng, vil det nemlig være det rene luksus at have en elevationsseng. En elevationsseng er heller ikke noget stort apparat at have stående i soveværelset, som nogle måske kan frygte. Tværtimod ligner det blot en almindelig seng, der vil pynte i soveværelset.

Skab hygge i soveværelset med en elevationsseng

Med en elevationsseng kan du for eksempel sidde op i sengen, så du får mulighed for at få morgenmad på sengen. Du kan derfor skabe rigtig weekendhygge med morgenmad på sengen til din partner og dig selv, mens I sidder foran fjernsynet og nyder ugens bedste dage. Du kan også gøre det lettere for dig selv, at komme op om morgenen, hvis du har en elevationsseng. Du kan nemlig bruge sengen til at hejse dig selv stille og roligt op om morgenen, så det ikke bliver så hårdt at rejse sig op om morgenen. Dette er specielt en fordel, hvis du er dårligt gående. Sengen kan også bruges som en slags hovedpude, da du kan sove med sengen hejst en lille smule op. Det giver en god støtte til din ryg og nakke.

Elevationssenge til en god pris

Mange forbinder nok elevationssenge med meget høje priser, der næsten er umulige at betale for almindelige mennesker. Men dette er rent faktisk ikke tilfældet. Der er nemlig elevationssenge til enhver smag, uanset om man er til de mere enkle eller de mere avancerede, der har helt unikke funktioner. Hvis du blot ønsker en standard elevationsseng, behøver den ikke være meget dyrere end en normal seng.

 

Elevationsseng – et godt valg

De fleste mennesker har måske en anelse om, hvor vigtig deres seng er, men en hel del bliver alligevel overrasket, når de hører hvor meget. For mange er soveudstyret nemlig kun dét – ikke andet end noget udstyr vi bruger når vi sover. Her kan de dog ikke tage mere fejl. Vores soveudstyr er nemlig noget vi overlader vores krop – og egentlig også vores sind til, hver gang vi sover. Og det er ikke noget vi gør så sjældent! Et mennesker tilbringer i gennemsnit en tredjedel af deres liv på langs – nemlig sovende sødt i deres seng. Det siger næsten sig selv, at det er vigtigt vi ligger godt i al den tid, ellers er der ikke noget at sige til, at vi får smerter og ubehag.

Vælg din nye seng med omhu

Først og fremmest er det vigtigt at du vælger din egen seng. Madrassen skal yde optimal støtte til din ryg og nakke, så du ligger godt. Her kan det godt være at dine venner og bekendte har en masse ideer til, hvad du skal vælge fordi de selv har god erfaring med det, men desværre findes der ikke noget stempel på madrasser hvor der står ’one size fits all’. Du er nødt til at investere både tid og penge i at finde den rigtige, men i enden vil din krop takke dig for det!

God plads, elevation, der er mange muligheder

Der findes et utal af forskellige senge, men et sikkert valg er en elevationsseng. Har du først fundet madrassen der passer til dig, er den svære del ovre. Elevationssengen er nemlig både behagelig og funktionel. Dens mange indstillinger gør det muligt at sidde i sengen så den støtter kroppen som den skal, uanset om du har en skade der skal tages hensyn til, eller om du bare godt kan lide at kigge fjernsyn i sengen. Vågn derfor op i en elevationsseng med en veludhvilet krop og et godt humør.

Forskellige elevationssenge til forskellige behov

Ganske mange unge får faktisk en del rygproblemer, og det bliver et større og større problem. Det er normalt set hyppigst de ældre, der har bøvl med ryggen, men hos yngre mennesker er det
faktisk et stigende problem.

Du kan afhjælpe dine kommende rygproblemer i en ganske tidlig alder ved blandt andet at sidde godt i din seng, når du skal læse en bog, spise lidt lækker morgenmad, som du har været så heldig, at din partner har lavet til dig, eller skal se lidt tv. Det hjælper ikke med en alt for hård eller alt for blød pude i ryggen, der gør at du spænder op i ryggen i løbet af natten, men til gengæld er der måske en anden ting, der kan hjælpe dig: En elevationsseng. En elevationsseng har den mekanisme, at den kan hæve og sænke sig i ryglænet, præcist som du som kunde vil have det – du behøver altså ikke en pude til ryggen, du kan faktisk bare rejse hele madrassen op i en elevationsseng, så den passer til det behov, du måtte have. En elevationsseng kan som regel også hæves i underdelen af sengen, hvilket vil sige, at du kan ligge så godt som overhovedet muligt og for alvor ”slå benene op”. En elevationsseng dækker altså stort set alle tænkelige behov for dig.

Find den smarteste elevationsseng

En elevationsseng er ikke kun praktisk til din ryg og til dine ben, og den gør ikke udelukkende, at du ligger godt. En elevationsseng er også designrigtig og kan være med til at pynte og krydre indretningen i dit soveværelse, så du får lige det soveværelse, du altid har drømt om. Du finder en elevationsseng i sort træ med metal-lignende mekanismer nedenunder, og samtidig kan du også sagtens finde en elevationsseng i mahogni, der elegant gemmer mekanismen under sengen, så man ikke kan andet end at høre en lille lyd, når sengen eleveres. Der er frit slag på alle hylder.

En elevationsseng viser forskellen mellem god og dårlig søvn

Alle har brug for god søvn. Det er et grundvilkår for et behageligt og afbalanceret liv. Det er naturstridigt at forsøge at omgå søvnen, og det kan have nogle ganske alvorlige konsekvenser på den lange bane. Naturligvis kan man godt klare et par nætter i træk, hvor man ikke får den bedste søvn. Det gør utrolig mange mennesker hver dag. Hvad der til gengæld kan gå hen og blive meget problematisk er, hvis man i en længere periode nedprioriterer søvnen – eller hvis man døjer med dårlig søvn. Det kan nemlig være noget af det allermest frustrerende ikke at kunne sove. Hvis man skal prøve at stille en situation op, der kan illustrere hvor hårdt det kan være – både fysisk og psykisk – så skal man prøve at forestille sig, at man har jetlag. Det svarer nogenlunde til den følelse, og det stadie man er i, hvis man sover dårligt. Derfor er det naturligvis noget man bør undgå. Især fordi at konsekvenserne er langt mere omsiggribende, end mange mennesker forestiller sig. Sover man dårligt igennem en længere periode, kan det nemlig føre til depressions- og stresssymptomer, og det er absolut ikke ønskværdigt.

Få en bedre søvn og oplev den store forskel

Man kan heldigvis selv gøre meget for at få en bedre søvn. Det kræver blot, at man skaber nogle gode rammer omkring ens søvn. Først og fremmest skal der være et sundt indeklima i ens soveværelse. Muligheden for at kunne regulere temperatur og få frisk luft ind, er alfa og omega. Gode gardiner og en god seng er dog også super vigtigt.

En elevationsseng viser forskellen mellem god og dårlig søvn

Med en elevationsseng er man næsten sikret super god søvn. Det er man, fordi en elevationsseng har så mange justeringsmuligheder, at man kan tilpasse sengen lige præcis efter de individuelle ønsker og behov man har.

Elevationssenge giver dig den bedste nattesøvn

Vi har alle sammen prøvet at vågne op efter en nat i en fremmed seng og allerede før øjnene er slået op kan mærke, at det har været en dårlig nattesøvn. Resten af dagen går man rundt som i en tåge og har hverken overskud eller energi til at påtage nye opgaver eller se det positive i dagens begivenheder. Sådanne dage er med til at bevise, hvor stor en rolle vores nattesøvn rent faktisk har, og når vi selv oplever det på egen krop har det bare en anden effekt, end da man fik det at vide af ens forældre, da man var lille. Der er mange forskellige ting, der spiller ind på kvaliteten af ens nattesøvn, som nemlig ikke er noget, der kan opnås hvor som helst og på hvad som helst. For at få en god nattesøvn skal man nå ned i den dybeste form for søvn, og er eksempelvis ens underlag ikke godt nok, så får du ikke denne vigtige form for søvn. Den vigtigste faktor for din nattesøvn er din seng, og her er en elevationsseng uden sammenligning den bedste løsning.

En elevationsseng tager dig med eksprestog til drømmeland

Det kan være svært at vide, hvor stor en rolle en elevationsseng har for din nattesøvn, hvis ikke du har prøvet at sove i en. Du kan sagtens gå rundt og være tilfreds med den seng, du har og synes at du får en god støtte i den. En elevationsseng kan bare meget mere end det. Vi mennesker er unikke, ikke bare fordi vores personligheder er helt forskellige, men også fordi vi har haft vidt forskellige liv, der påvirker os anderledes. Din krop har dermed også oplevet et andet slid og en anden belastning end din nabo har. En elevationsseng kan give din krop støtte på en utal af måder, og det sikrer dig den bedste nattesøvn – hver eneste nat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.