Få en altan, den bliver hjemmets nye yndlingsrum

Vil du have en almindelig altan? eller din egen lille have? (foto minaltan.dk)
Vil du have en almindelig altan? eller din egen lille have? (foto minaltan.dk)

Går du og drømmer om at komme noget mere udenfor? Om at have din egen private gårdhave? Eller dit eget drivhus?

Med en altan kan det blive muligt.

En altan har højt til loftet og frisk luft året rundt – og det bedste er, at du kan komme derud fra din eget hjem. Om det så er fra køkkenet, stuen eller soveværelset. En altan er et ekstra rum, hvor du kan hænge tøj til tørre, invitere venner på middag eller stille barnevognen ud, når det er tid til middagssøvn. Det er også her børnene kan lege, plaske i en lille vandpyt eller slikke sol. Hvis manden er til det, kan han få en cigaret, og i ungdomshabitasset, er der plads til fest og uansvarlighed.

Du kan få bygget altanen, så den passer til dine behov. Så den bliver det rum, du går og mangler indenfor.

Et hav af muligheder

Du behøver kun gøre op med dig selv, hvad du synes, der skal være på din altan. Eller hvordan din altan skal se ud. Eller faktisk måske også, hvor mange du gerne vil have, og hvor store de henholdsvis skal være så.

Resten kan du få byggemænd eller arkitekter til at hjælpe dig med. Hvis du for eksempel er usikker på, hvorvidt en væg er god at sætte altan på, så sørger virksomheder for, at kvaliteten er i orden. Det vigtigste er nemlig, at det i sidste ende er et rum, du føler dig tilpas ved at være på.

Et midlertidigt tag

Det med at være tilpas, det afhænger af vejret, når man er udendørs. På en altanen kan en markise holde regnen væk på dårlige dage.

Den kan både hjælpe hvis vasketøjet eller barnevognen står ude og når I selv sidder ude og får jer en lille pause. Med en markise kan I nyde den friske luft i regnvejr – uden at blive våde og uden paraply.

Find din altan

Lær mere om forskellen på balkon og altan her

2 thoughts on “Få en altan, den bliver hjemmets nye yndlingsrum”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.