En tallerkenrække behøver ikke bruges til tallerkner

Tallerkenrække kan også let bruges til fade eller måske billeder (foto traevarer.dk)
Tallerkenrække kan også let bruges til fade eller måske billeder (foto traevarer.dk)

De fleste ved, hvad en tallerkenrække er. Det er sådan en, man kan hænge på væggen og sætte sine tallerkner i. På den måde kan de hænge og være dekorative i køkkenet. Så traditionelt behøver det ikke være længere. En tallerkenrække kan være til mere end tallerkner.

På en tallerkenrække kan du sætte og hænge de ting, du holder mest af. Hvis du har mange flotte kogebøger, du gerne vil se mere på i hverdagen, kan du placere dem her. Du kan også bruge rækken til at placere dine smukke fade. Hvis du investerer i en bredere tallerkenrække kan du placere stearinlys der eller sætte dine glas frem til udsyn for dig selv og dine gæster.

I dag er der mange moderne metoder til at placere planter rundt i hjemmet. En af dem er, at sætte urtepotten fast i en snor og lade den hænge fra loftet, en hylde eller lignende. Hvorfor ikke prøve at hænge et par planter fra tremmerne i tallerkenrækken? Det giver et alternativt og hyggeligt udtryk på samme tid.

Et dekorativt alternativ

Tallerkenrækken er på vej tilbage til de danske hjem, fordi den bringer hjemmets særlige, værdifulde elementer ud af skaberne og ind i hjemmene. Dekorative alternativer som en tallerkenrække gør det muligt for dig at fremhæve de ting, du bedst kan lide.

Du kan for eksempel prøve at hænge to rækker ved siden af hinanden. Et andet alternativ kan være at hænge en tallerkenrække op i dit soveværelse. Så kan du fylde den med dine yndlingsbøger, magasiner og billedrammer og på den måde samle flere gode ting, uden at rykke en stor reol ind i soveværelset. Med en tallerkenrække kan du få gulvplads og hverdagens værdifulde ting på én gang.

Find en tallerkenrække hos traevarer.dk

Stort udvalg af viskestykker – se mere her

1 thought on “En tallerkenrække behøver ikke bruges til tallerkner”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.