En skøn altan giver boligen nyt liv

En dejlig altan skaber nyt liv og glæde for både dig, dine gæster og forbipasserende. Uanset om du er til at slikke sol i timevis, vil have en nyttehave, elsker blomster eller bare vil holde det enkelt, er alle glade for deres altan. Trænger boligen til nyt liv, uden at du rigtigt kan sætte en finger på, hvad der mangler, kan det være, at det er en altan du mangler. Du kan have den skønneste lejlighed i det dejligste kvarter, men mangle luft og liv. Din altan er din have eller din terrasse og ligesom kolonihaver og villahaver er forskellige, er alle altaner også forskellige. Mange mennesker tænker, at de enten har en bolig med eller uden altan. – Forstået på den måde, at de tror, de aldrig får altan, hvis der ikke var en, da de flyttede ind. Det behøver ikke være tilfældet. Både almene boligforeninger, andelsforeninger og ejerlejligheder får bygget altaner. Det er altså en drøm vi allesammen kan opnå.

Altanen som nyttehave

Du kan dyrke et utal af krydderurter, bær og grøntsager på din altan. På blot få kvadratmeter kan du være selvforsynende med tomater, jordbær og krydderurter sommeren over. Hvis du har godt med sol, kan du endda have vindruer kravlende op ad væggene. Det er jo dejligt, at have en nyttehave på sin altan, men du vil nok også gerne have plads til at sidde derude og nyde hele herligheden. Tricket bag at få plads til det hele på altanen er, at plante i flere niveauer. Du skal have nogle planter, der hænger, andre der står, og nogle der vokser i niveauer. Du kan skabe den perfekte grønne oase lige udenfor dit hjem, når du har en dejlig altan. Det ændrer hjemmet hele året, fordi det bliver mere lyst, og fordi du har en dejlig altan at se på om vinteren og sidde på om sommeren. Du kan også sørge for, at have forskellige planter – nogle der er fine i foråret, andre der trives om sommeren og atter andre, der egner sig bedst til efterår.

Altaner skaber liv i kvarteret

Du kender det nok fra dig selv. Når man går igennem byen i et kvarter med altaner med fine altankasser, bliver man altid i godt humør. Der er flotte farver, mennesker der nyder kaffe i solen og nærheden og de små glæder i hverdagen. Det er det altanen symboliserer. Det er inspirerende og forfriskende og løfter et kvarter eller en boligblok, når der kommer altaner. Det er ikke kun om sommeren, at altaner skaber liv lokalt. Det er populært at have små lyskæder hængende på altanen i vintermørket. Det skaber også en dejlig stemning. Du kan finde et rigtigt stort udvalg af altaner til alle sammenhænge på http://www.balco.dk/. Her er altanløsninger for enhver smag og både for private, boligforeninger og andre der leder efter altanløsninger. Glæd dig allerede til næste sommer nu og se, hvilke muligheder du har, for at få en altan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.