En glastavle skaber åbenhed og kommunikation

Hold styr på det praktiske med en glastavle (foto kontorting.dk)
Hold styr på det praktiske med en glastavle (foto kontorting.dk)

Hvem skal tage kage med på fredag? Hvad skal lille per på lørdag? Hvor er mine futter blevet af? Med en glastavle har I et sted, hvor I kan minde hinanden om, hvad I har at gøre i løbet af ugen. I vores hektiske og stressede hverdag glemmer vi tit, hvad det egentlig er, vi går og laver. Derfor kan det også være en god ide at have et sted, hvor man kan gå og minde hinanden om det man lige går og laver.

Knyt fællesskabet med kommunikation

Med en glastavle bliver familien og vennerne tættere knyttede. Men det er sådan, at et kontorfællesskab kan komme tættere på hinanden. Samarbejde afhænger af kommunikation. Kommunikation afhænger af åbenhed, respekt og forståelse. En gastavle kan byde op til, at man deler ens planer, opgaver og ambitioner med hinanden. For ligesom at komme hinanden nærmere reagerer man og svarer på det. Det er sådan, at man kommer tættere på ind på livet af hinanden. Fællesskabet vil vokse. Effektiviteten vil blive bedre, og forståelsen mere ligeværdig.

En glastavle kan være starten på mange gode ting. Det kan være den måde, man starter en ny målsætning i firmaet. For at kunne blive indfriet skal den også kunne skrives et sted. Det starter i det små. Med uddelegering af opgaver. Når hver og især er klar, hvad den anden laver samt vedkommendes metode, bliver ens arbejde også mere gennemført. Når kommunikationen og den konstruktive kritik også er der, er I godt på vej mod jeres ønskede resultat.

Med en glastavle får I mulighed for at kommunikere frit til hinanden, og kommunikation kan ikke undervurderes i nogen familie eller på noget kontor. En glastavle er et uundværligt supplement til ethvert slags fællesskab, der gerne har flere jern i ilden på samme tid.

Køb en smart glastavle hos kontorting

1 thought on “En glastavle skaber åbenhed og kommunikation”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.