Dunlopillo: Få dig en seng af god kvalitet

Med Dunlopillo kan du regne med en god seng (foto Dunlopillo.dk)
Med Dunlopillo kan du regne med en god seng (foto Dunlopillo.dk)

Vi ved, hvor vigtigt det er at sove godt om natten. Vi skal helst have en 7 timers søvn, og det skal helst være nogle timer sammenhængende, der skal ikke være for lyst i rummet og for meget støj osv. Men mange gange hører vi faktisk ikke om, at man også skal sove godt om natten. Ligge godt under hele nattens søvn.

Men det kan rent faktisk have en stor betydning. For mange af os kender til det, at man vågner op om morgenen og har ligger helt forkert en nat. Det kan ofte resultere i ondt i nakke og skuldre og en ordentligt hovedpine også i løbet af dagen.

Dunlopillo seng – sov godt om natten

Først og fremmest er det vigtigt, at man selv tænker over, hvordan ens søvnposition er, hvis man vil undgå alle disse ubehageligheder med ondt i nakke, skuldre og hoved. Tænk over, hvordan du falder i søvn. Tænk over, om du er afslappet i kæberne, nakken og i skuldrene. Det er et godt udgangspunkt. Selvfølgelig kan man ikke vide, hvordan man så vender sig om natten, men et godt udgangspunkt kan betyde, at i hvert fald de første mange timers søvn der ligger du i en rar position, hvor du er afslappet.

Sørg også for at slappe helt af, inden du falder i søvn. Lav dybe vejrtrækningsøvelser og undgå at ligge og stresse over arbejdsopgaver, manglende rengøring eller noget vasketøj, der ikke lige er blevet ordnet. Når vi er mindre anspændte, spænder vi også mindre om natten. Så slap af og nyd, at du bare kan ligge der og slappe af i sengen, inden søvnen kommer.

Sidst men ikke mindst kan en god seng gøre en stor forskel. Det kan f.eks. vær en kvalitetsseng fra Dunlopillo.

Find en dunlopillo seng hos sengespecialisten

Læs mere om hvorfor du skal vælge en dunlopillo seng:

Dunlopillo er ikke bare synsbedrag, det er en seng

Dunlopillo elevationssenge kan bruges af alle

En ny seng fra Dunlopillo, og din søvn er reddet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.