Duftlys og duftpinde – en hjemlig rejse til Østens lande

Spred duften af hav med et duftlys (foto cahetu.com)
Spred duften af hav med et duftlys (foto cahetu.com)

Trænger du til at komme ud at rejse? Måske på spaophold et sted i Europa – eller bare i Danmark? Eller måske en rejse langt væk til de fjerne lande? Med duftlys og duftpinde har du muligheden for at starte rejsen hjemme hos dig selv. Man starter vel altid med at pakke tasken og komme af sted, men denne gang behøver du ikke at pakke noget, du behøver ikke gå ud af døren. I stedet kan du nyde rejseroen derhjemme.

Når du tænder for duftlyst og duftpinde, spreder der sig en behagelig duft rum i hjemmet. Du kan for eksempel tænde dem, mens du er i bad. Eller du kan nøjes med en af delene inde i stuen, hvis aftenroen skal falde over familiens hjem. Måske bor du alene og har brug for ro og mag, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag. Duftlys og duftpinde spreder ro i alle situationer.

Spa derhjemme

At være i spa er tit forbundet med noget eksotisk og langt væk hjemmefra. Som hamamerne i Istanbul eller sparesorts i Frankrigs vindistrikter. Men så langt behøver du ikke at rejse. Hvis dit badeværelse er lille, kan du være i stuen, og hvis stuen ikke duer, kan du bruge soveværelset.

Med duftlys og duftpinde er det hurtigt nemt at skabe en stemning, der får en drømmende væk fra hverdagen og ud over landets grænser. Med rolig mulig, måske et varmhåndklæde i lænden, dine bedste hyggefutter og selvfølgelig de beroligende dufte, er du hurtigt i et æstetisk drømmeland.

Det er vigtigt at pleje sig selv i en travl hverdag. Duftlysene giver et beroligende lys i rummet, sammen med duftpindene spreder de milde aromaer og tilsammen lader de dig bevæge dig væk fra bilos og hurtigt snakkende mennesker – med duftlus og duftpinde får du lov til at blande ro og travlhed sammen i hverdagen.

Se sortimentet af duftlys og duftpinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.