ny-hojstol

Inspiration til højstole

Mange forældre har gennem årenes løb været ualmindeligt glade for højstolen, og det kan man sagtens forstå; den går det nemlig muligt for børnene at sidde med til bords, uden forældrene skal være bekymrede for, om de slår sig. I den gode højstol sidder børnene således fast ved hjælp af en solid bøjle og strop, så der ikke kan ske uheld. Den har desuden den klare fordel, at barnet kan sidde med og blive underholdt, selvom mor eller far ikke holder det, hvorfor deres hænder bliver fri til at lave andre ting såsom aftensmad. De fleste siger, at børnene kan sidde i højstolen, når de kan sidde selv, mens andre mener, at det sagtens kan lade sig gøre før, så længe der er god støtte i ryggen. Dette må være op til forældrene at bestemme, men uanset hvornår, så kommer der et tidspunkt, hvor højstolen bliver uundværlig.

Højstole kan passe ind i hjemmets øvrige indretning

Når der skal købes møbler til børnene, så er det helt naturligt, at man som forælder tænker over, at det skal passe til hjemmets andre møbler. Derfor kan det være rart at vide, at højstole findes i helt klassiske farver som hvid og lys brun, der med garanti kan passe ind i hjemmets interiør. Faktisk ser denne type højstol ud som andre klassiske møbler, hvorfor der ikke er nogen, der vil tænke, at den ikke passer ind hjemme hos jer. Fordi en sådan højstol ligner en klassiker, så behøver du heller ikke tænke på, om den går af mode, og du derfor kunne komme til at ønske dig en ny til det andet eller tredje barn; en klassisk højstol kan holde i flere generationer, hvorfor det som udgangspunkt ikke behøver være en ting, der skal investeres i mere end én gang.

En sikker højstol gør det lettere at have børn

I stedet for at sidde med barnet på skødet, når man spiser, eller placere sit barn i en usikker stol, kan det være en god ide, at investere i en god og solid højstol. På denne måde behøver man ikke hele tiden at holde øje med sit barn, og man kan med god samvittighed lade barnet sidde i stolen selv, så det kan lære selv at styre knive og gafler. I en højstol er der nemlig et lille indbygget bord, som samtidig fungerer som sikkerhedslås, så barnet ikke falder ud. Bordet gør det muligt at stille barnets egen tallerken lige foran barnet, så det selv kan lære at spise. Men husk ikke at gå på kompromis med sikkerheden, når du skal købe en højstol til dit barn.

højstol

Vælg en sikker og holdbar højstol

Når man skal købe ting til sit barn, er sikkerheden altid i top. De fleste forældre ønsker naturligvis kun de bedste produkter til deres børn, og der må absolut ikke være nogen risiko for, at der kan ske ulykker, hvis man lige kigger væk i to sekunder. Derfor er det naturligvis heller ikke nogen undtagelse, når man skal købe en højstol til sit barn.

En højstol behøver ikke at være grim

Selvom nogle forældre vælger ikke at købe en højstol, fordi de synes det er en grim ting at have stående i sit køkken, er det alligevel en god investering at gøre sig. Og hvis man sørger for at kigge sig godt omkring, når man skal købe sin højstol, behøver det faktisk ikke at være et grimt møbel at have stående omkring spisebordet. Der er således også god mulighed for at finde en højstol, der passer til resten af spisebordsstolene, så højstolen ikke skiller sig så meget ud.

en højstol der kan holde til at flere generationer bruger den

I alle familier vil der være møbler og andre af de genstande, der knytter sig til det at have børn, der går i arv fra generation til generation. Det hænger ganske simpelt sammen med, at der er tale om møbler, der er produceret i en utrolig høj kvalitet og med henblik på, at de skal kunne holde til, at de bliver brugt i mange år. I de fleste tilfælde vil disse genstande være produceret i træ, og der vil ofte være tale om trævarer, der er produceret i mindre oplag, og altså ikke er metervarer, der bliver produceret i millioner. Med en højstol i træ, kan du være sikker på, at der er kredset for detaljen. En højstol i træ vil ofte kunne bruges af børnenes børn og måske endda af børnenes børns børnebørn.

En højstol der kan gå i arv

På den måde får du mest muligt for pengene. Det er væsentligt billigere, at du køber en højstol i høj kvalitet i den første omgang i stedet for, at alle generationerne skal købe den samme vare igen og igen. Der er noget om det gamle mundhæld som siger, at det er dyrt at være fattig. I mundhældet er det klare budskab, at det bedst kan betale sig at købe produkter, som er produceret i en høj kvalitet, og det skal jo gerne være første gang. De dyreste produkter, er dem, vi skal købe igen og igen. Det gælder især på tværs af generationer. Samtidig med, at der er penge at spare, vil det også have en uvurderlig værdi, at genstand som for eksempel en højstol kan gå i arv fra generation til generation. Der vil være minder der bliver delt.

Sørg for at dit barn sidder godt med en højstol

Vi køber i højere og højere grad dyrere og dyrere stole. Dels på grund af design, men ligeså ofte bliver valget af stole truffet som følge af, hvor god stolen er at sidde i. Der fremhersker en stigende bevidsthed om, at komfort er vigtigt, når vi sidder ned, uanset om det er til højbord eller i en lænestol. Det er en forståelig og, på mange måder, positiv tendens, som sikrer at vores rygge og andre kropsdele forbliver intakte. Man sidder immervæk ned flere gange om dagen af kortere eller længere perioder ad gangen, hvorfor man ikke må undervurdere vigtigheden af, at stolen er perfekt, til den der sidder i den.

Når nogle er så heldige at blive forældre, kan deres børn dog ikke sidde i designklassikere fra Hans J. Wegner eller Arne Jacobsen, mens de er i deres spæde år. Det mest normale, men også det suverænt bedste og naturlige valg er en højstol.

En højstol er en investering for mange år

Som nybagte forældre er der mange der må sande, at ens barn vokser ud af alting, næsten før de er begyndt at bruge det. Det kan føles meget frustrerende, da det både kræver tid og penge at forny børnenes garderober og andre ting. Heldigvis for de nybagte forældre er det således, at en højstol er justerbar. På den måde køber man en stol tidligt i barnets liv, men barnet kan bruge den, indtil det er stort nok til at hoppe over i stole i normale størrelser. Skal man have mere end et barn, hvilket mange som bekendt får, så går stolen aldrig af mode. Både funktionaliteten og designet har holdt ved i mange år, så man kan være helt sikker på, at den kan gå i arv til eventuelle nye familiemedlemmer. Lige netop derfor, er pengene altid godt givet ud, hvis man bruger dem på en højstol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.