Bungalow – Enkelt og stilrent hus der ikke går af mode

Er en klassisk bungalow noget for dig? (foto benee-huse.dk)
Er en klassisk bungalow noget for dig? (foto benee-huse.dk)

Bungalowen fra Benee-huse.dk er et hus, der er designet med inspiration fra bungalowen, som var en meget brugt byggestil i 1930’erne. Bungalowen er stadig utrolig populær, da den er smart og har et tidsløst design. Den er næsten kvadratisk og har en forholdsvis lav taghældning.

Bungalowen på Benee-huse.dk er designet af arkitekterne Luplau & Poulsen i Aarhus. De arbejder på at gøre arkitekttur til bygningskunst med fokus på design. De blander altså god funktionalitet med æstetik. Desuden er der taget højde for både lys, rummelighed og muligheder. Du kan eksempelvis mure en pejs, opføre huset med pudset overflade eller indsætte tagvinduer, for at give ovenlys.

Hvis du bestemmer dig for at få en bungalow, er der mange forskellige typer at vælge imellem. Du kan for eksempel både få et længehus eller gårdhavehus. Et bungalowhus er super nemt at designe og gøre personligt.

En Bungalow opført som miljøhus

Det er vigtigt, at vi tænker på andre end os selv. Også når vi bygger hus. Et hus kan være en stor miljøgene, og det kan være rigtigt svært at ændre ved gamle huse. Men når du alligevel skal til at bygge et nyt hus, så kan du lige så godt gøre det ordenligt og med samvittigheden det rigtige sted.

På Benee-huse.dk kan du få opført din bungalow som et energirigtigt 2020 hus. Det betyder, at det er et nybyggeri, der følger de nye danske 2020 regler om miljøvenlige huse. Man kobler dermed energi og klimahensyn med funktionalitet og den gode arkitektur, som bungalowen har. Se hvordan din bungalow kunne være.

Eller læs mere om huse og byggeri her:

Invester i fremtiden: Byg et lavenergihus

Funkis huse bliver bygget mange steder

Tænk nyt, når du skal bygge hus

 

1 thought on “Bungalow – Enkelt og stilrent hus der ikke går af mode”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.