lavenergihus

Brug pengene fornuftigt og invester i lavenergihuse

Det er vigtigt at man kigger sig godt om, inden man går i gang med at bygge huse. Er du en, som er på udkig efter at få bygget nyt hus, hvor du gerne vil bo i mange år, eller have lidt profit, når du engang skal sælge videre, så er det en god ide, at dække dig ind fra starten af, hvor det er vigtigt at kigge på forskellige områder inden for industrien, for ved at have den rette fokus, sørger du for at værdien ikke falder efter en årrække.

Spar på energien og samvittigheden

Det er sådan at huse godt kan falde meget i pris, efter de er bygget, det kommer an på dets materialer og så ikke mindst om, hvor miljørigtige de er. Derfor er det vigtigt at have den rette fokus og ved at have stor fokus på lavenergihuse, så er du sikker på at husets værdi forbliver, hvor den er, da fremtidige huskøb skal holde en vis standard inden for miljøets regler, for at holde den høje pris. Der er allerede nu fastsat standarder for 2017 og 2020 i forhold til lavenergihuse, og får du bygget et hus som indgår i 2020-planen, så er du allerede sikker på at den vil holde i en del år, og have interesse mange år frem i tiden.

Moderne og stilrigtigt samtidig

Lavenergihuse er vigtige for at skåne miljøet, men også vigtigt for at spare nogle penge. Det kan godt koste lidt ekstra at få installeret de forskellige ting, som gulvvarme, solpaneler, men det kan oftest betale sig inden for et par år, hvor så det hele er betalt ud, og fremover sparer du blot penge, hvilket selvfølgelig kommer dig til gode i årene efter, så det er et vigtigt element for fremtiden at få dette med i nye huse.

Invester i fremtiden: Byg et lavenergihus

I er så småt begyndt at tale med banken om finansiering, søge på nettet for byggefirmaer, forhøre jer ved venner og familie for gode råd. Det er nu det skal være. I skal til at bygge hus. Der er rigtig mange ting at overveje, inden I går i gang. Hvor meget har I råd til? Hvor stort skal det være? Hvilken type skal det være? Hvilken farve skal det være? Men har I overvejet at fremtidssikre jeres nye hus? Det kan I gøre ved at bygge et lavenergihus.

lavenergihuse

Et lavenergihus er 10 år før sin tid

Klimaet er her og der og alle vegne. Du har tænkt over det, da det kom til bil. Den skulle kunne køre langt på literen, og det samme kan dit hus komme til, eller det kan i hvert fald spare dig for en del, når det kommer til energiudgifter. Du kan faktisk reducere 15-20 % på energiudgifterne ved at investere i et lavenergihus i forhold til et almindeligt parcelhus. Mange steder er man begyndt at tænke over klimaet, og det gælder også indenfor byggebranchen. En del byggefirmaer er begyndt at skærpe kravene i forhold til standarden, og det er bare et spørgsmål om tid, før disse skærpede krav faktisk bliver stanarden, derfor vil det være en god ide at investere i et lavenergihus. Det vil stille dig bedre, når eller hvis du engang skal sælge. Det kan godt være, at du ikke tænker over det nu, men det er klart værd at overveje. Det kan godt være, at prisen er lidt højere, når det kommer til at bygge, end et almindeligt parcelhus, men til gengæld spare du som sagt 15-20 % på dine energiudgifter. Det er da kun fornuftigt.

Pas på miljøet

Nu er huse også kommet på listen, når man snakker om at spare på energien. Generelt er dit hus den største forbruger af energi, og det er derfor et utrolig vigtigt tiltag, at man er begyndt at lave lavenergihuse. Lavenergihuse er veje frem for Danmark, der gerne vil gå i spidsen for projektet ”spar på energien” i EU. Lige meget om du skal købe et hus eller du skal bygge et fra bunden, så kan du se energimærkningen af huset.

Læg mærke til energimærkningen

Ligesom på fødevarer i det lokale supermarked kan du sa, hvilken energiklasse et givent hus hører til. Energiklasserne går fra A til G, hvor A er det mest energibesparende hus. Dette skal være tilgængeligt for offentligheden, så du kan altid forlange at få energiklassen at se. I den vestlige verden er der et stor krav om, at man skal spare på energien. Dette er også grunden til at reglerne om, hvor meget energi et hus lukker ud, er blevet strammet væsentligt op. Det vil sige, at hvis du køber eller får bygget et hus i energiklasse A, så kan du virkelig være sikker på, at det er energibesparende.

Kravene til lavenergihuse skærpes

Det er blevet mere og mere normalt at bygge energirigtige huse. Det er faktisk blevet et krav. Det er både en besparelse for klimaet, men også for ens egen energiregning. Derfor bør alle nybyggere kende deres muligheder, når det kommer til at bygge et lavenergihus, da det er af stor betydning, hvad man vælger.

Kravene bliver skærpet om otte år

Det er dog ikke bare lige nu og her, at man som nybygger skal være opmærksom på sine muligheder og hvilke krav der er til sine muligheder. Det er også en god ide at følge med i den politiske debat, da kravene til byggeri bliver skærpet endnu en gang. Derved kan et hus, som man bygger i dag, faktisk godt være forældet om nogle år. Det handler om, at Folketinget har sat et mål om, at alle nye bygninger skal sænke deres energiforbrug i 2020 med 75 %. Det vil sige, at det ikke er nok blot at kigge på stramningen som kommer i 2015, måske er det endda en investering at kigge helt frem til 2020, så man fremtidssikre sit hus. På sigt vil det nok være en god ide, da energipriserne vil stige i fremtiden, og så vil huse med et større energiforbrug stå dårligere i konkurrencen.

Du kan spare på energien med et passivhus som er en grøn løsning

Der er mange mennesker, som er blandt dem, som efterspørger grønne løsninger. Det hænger sammen med, at der kan være åbenlyse fordele forbundet med at investere i grøn teknologi. På boligmarkedet er der for alvor sket en stor udvikling, når det handler om de grønne løsninger, som både kan være med til at sikre en mindre udledning af forurening, men som samtidig kan være med til at skabe sikkerhed for, at det bliver billigere at bo i huset. Det er noget, som for alvor kan mærkes, når vi snakker faste månedlige udgifter. Det er kommet så langt, at der er udviklet et hus, som har et grønt system, der kan være så effekt, at det er i stand til at passe sig selv. Huset hedder et passivhus. Det kan være en god investering, at investere i et passivhus. Når du investerer i et passivhus, investerer du samtidig i en teknologi, der kommer til at præge fremtidens boligmarked. Det gør den, fordi det kan vise sig at være dyrt ikke at fremtidssikre sin investering.

lavenergihus

Find et passivhus her på siden

Du kan finde et passivhus her på siden. Det er også muligt at læse op på den moderne teknologi, som et passivhus er baseret på. Hvis du investerer i et passivhus er det nemlig samtidig en moderne teknologi, som du investerer i. Der vil derfor med sikkerhed kunne kommet et solidt afkast af din investering i et passivhus. Hvis du investerer i et passivhus allerede i dag, vil din investering være fremtidssikret. Du kan læse mere om de mange muligheder, der findes inden for kategorien passivhus her på siden.

Læs hvorfor flere vælger lavenergihuse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.