Inspiration til møbler i træ

Vores hjem betyder i dag rigtig meget for os, det drejer sig blandt andet om, at det netop viser meget om os selv. Det at vores hjem på mange måder er noget som har en kommunikerende egenskab, hvor det siger en hel del om os der bor der. Det er derfor ikke underligt, at der er så mange, som går op i deres hjem. Ens hjem er nemlig vigtigt, og særligt fordi det netop er noget som vi aktivt skal bruge til at vise hvem vi er som mennesker. Det kan dog være lidt svært at vide, hvordan man allerbedst skal gøre sit hjem godt, så man er sikker på, at det repræsenterer en godt og retmæssigt. Der er ikke et endegyldigt svar på det spørgsmål, men derimod så er det helt og holdent et subjektivt spørgsmål. Hvordan dit hjem skal indrettes, handler om hvilke præferencer du har, og hvad du godt kan lide, dog så gør det selvfølgelig ikke noget at lade sig inspirere af andre. Der er nemlig mange muligheder og derfor kan man godt blive lidt fantasiløs.

Skamler i træ er et sikkert hit i hjemmet

Noget som altid er flot og som illustrerer kvalitet, det er møbler af træ. Man har altid lavet møbler af træ, og det er håndværksmæssigt en god ting. Der er selvfølgelig forskellige måder at bruge træet på, og der er også forskel på kvaliteten, dog så kan man hurtig fornemme, når man har med nogle eksperter at gøre. Noget som altid er flot og særligt godt i børneværelser eller i mindre huse eller lejligheder er skamler. Skamler kan man også få af træ, og det er særligt godt at få dem i træ, nemlig fordi så er man sikker på at de kan holde til noget, og så får man noget for pengene.

Børnestol af massiv træ i dansk håndværkskvalitet

Det er så ærgerligt når børnenes stole går i stykker eller ikke holder til helt almindelig børneleg. Børn kan være lidt hårdhændede uanset alder og uheld kan aldrig forhindres. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere pengene i nogle solide børnestole, der kan tåle mosten, når børnenes te-party udvikler sig til madkrig.

En børnestol til ethvert behov

Børnestole er en uundværlig genstand for de kreative små, derfor er der selvfølgelig også forskellige varianter som kan købes separat eller kombineres. Der forhandles almindelige børnestole med en siddehøjde på 27 og 30cm samt tilhørende matchende borde, men der forhandles også bænke, så børnene kan sidde ved siden af hinanden. Perfekt til et børneværelse, der skal ligne deres eget lille stuehjørne.

Godt dansk håndværk

Hele produktlinjen med børnestole, borde og bænke er produceret i massivt fyrretræ og holder let til børnenes tummel. Det er dansk håndværk, når det er bedst med garanti for kvalitet og høj slidstyrke. Her falder skruerne ikke af idet børnene sætter sig, men kan i stedet tåle selv den hårdeste leg. Møblerne forhandles i natur fyrretræ (ubehandlet) eller hvidmalet fyrretræ. De ubehandlede stole, borde og bænke kan med fordel sæbebehandles med sæbespåner eller bejdses hvide eller sorte alt efter smag, på den måde bliver de væske og til dels fedt- og bussemandsafvisende. Også når de fiktive teselskaber viser sig at være knapt så fiktive, eller når børnene blot kommer til at male lidt udenfor med håndmalingen og vælter bøtten. Der er mange muligheder, hvis man blot tænker kreativt. Der er selvfølgelig også muligheden for selv at male dem i alle mulige farver, hvis man har sjove farvetemaer i børneværelserne.

Brug vitrineskabe aktivt i indretningen

Vi har mange møbler i vores hjem. Nogle er mere praktiske end andre, og nogle fylder mere end andre. Et af dem er skabe og kommoder, som ofte kommer til at se store og tunge ud i indretningen. Dog har de den fordel, at de ofte gemmer på alt det, der ellers ville få vores hjem til at se rodet ud, og på den måde ser vores rum større ud.

Der er dog ind i mellem de mange ting også nogle, der kan være en skam at gemme væk bag lukkede låger, men som stadig kan få hjemmet til at syne rodet, hvis de stod fremme og samlede støv. Det kan være de fine nipsting fra mange rejser. Det kan også være det finere porcelæn, som ikke bruges til hverdag. Der er mange ting. Det er her et vitrineskab kommer ind i billedet. Det er nemlig en god mulighed for at gemme tingene lidt væk, men stadig have mulighed for at vise dem frem. Det hjælper med at skabe nogle rene linjer i hjemmet, og det skaber samtidig noget hygge i stue, køkken eller hvor det du måtte være.

Skal luft i indretningen med et vitrineskab

Umiddelbart virker det ikke til, at der er den store forskel på et vitrineskab og et helt almindeligt skab. Der er såmænd heller ikke den vilde forskel, for de har nøjagtigt den samme funktion. Der ligger dog den forskel, at det er forskellige ting, du højst sandsynligt vil opbevare i skabene. For du kan nemlig se indholdet i et vitrineskab, og det afholder dig fra at rode det til. Det må gerne være nydeligt at se på. Et vitrineskab er heller ikke så tung for indretningen som et skab eller en kommode kan være. Der er luft, så glaslågerne åbner op i rummet og giver indretningen et mere luftigt look.

Arbejd godt og effektivt med et tilpasset arbejdsbord

Hvad end du arbejder på dit hjemmekontor eller på din daglige arbejdsplads er det vigtigt at indretningen og møblerne i sær understøtter at du arbejder, og har en rigtig stilling. Optimalt skal det kunne tilpasses dig. Specielt dit arbejdsbord har en del af sige i forhold til hvordan du arbejder og sidder. Specielt i forhold til ergonomi og hvad der er godt for din krop. Derfor bør dit arbejdsbord også opfylde nogle enkelte krav, så du kan sikre dig selv et godt arbejdsmiljø og en god arbejdsstilling.

Få det rigtige arbejdsbord

Der er nogle få krav til dit arbejdsbord, så du sikrer dig, at du sidder ordentligt og ikke ender med skavanker forårsaget af dit arbejde. Et af kravene er for eksempel at dit bord skal være så dybt, at din computerskærm kan anbringes i en passende synsafstand, sådan at der også stadigvæk er plads til at du kan støtte underarmene og dine hænder foran dit tastatur på computeren. Dog stiller de fladskærmscomputere ikke helt så store krav, som billedrørsskærmen gjorde – da de jo som bekendt fyldte en del mere på bordet. Dertil skal bordpladen helst reflektere så lidt lys, som muligt, samt være over 110 cm fra en væg eller lignende bag dig. Så har du plads til bevægelsen.

work table photo

Få plads til det hele

Derudover skal bordet også have den rette højde. Den skal være i så tilpas en højde at du ikke er nødsaget til at løfte dine skuldre for at kunne hvilke dine underarme på bordet. Hvis ikke dine skuldre og arme er afslappet, er bordet for højt til dig, og du skal enten have et lavere bord eller kunne justere din stol. Et bord der kan hæves og sænkes er generel en god investering. Specielt hvis i er flere, der skal deles om bordet.

Skab et personligt udtryk med en vin reol

Der kan være mange grunde til, at man samler på forskellige ting. Nogle samler på ting, fordi at det har en funktionel grund. Andre samler på ting fordi, at det har en nostalgisk betydning. Uanset hvilken grund du har til at samle på ting, er det ofte typisk fordi at det giver dig glæde. Og dette er stort set uanset hvad du samler på. Du kan samle på alt lige fra frimærker til dyre vine. Fælles for stort set alle samlere er, at det giver samleren glæde og nydelse. Og når du værdsætter dine samlingsobjekter, giver det kun mening at du hertil skaber de bedste rammer for disse samlingsobjekter.

Find møbler til lige nøjagtig din stil

Eksempelvis kan du finde en flot frimærkebog, hvis du samler på frimærker. På den måde er de beskyttet af bogen. Hvis du derimod samler på vine, kan du investere i en flot vin reol. På den måde kan du nyde synes af dine mange favorit vine, inden du skal nyde et glas af dem. Dette er blot én måde, at skabe de bedste rammer for dine personliges samlingsobjekter. Når du samler på eksempelvis vine, er det fordi at det giver dig en vis glæde. Og denne glæde kommer først og fremmest til udtryk, når du nyder et glas vin.

Find en vin reol til dine favorit vine i høj kvalitet

Men glæden ved at samle på vine, kommer også i det aspekt at samle på dem. Og hertil at kunne nyde synet af dine vine. Og en rigtig fin måde, at vise og nyde dine vine på er, at finde en stilfuld vin reol. Med en vin reol kan du hertil kategoriserer dine vine efter eksempelvis vindruesort, farve eller område. Det er næsten kun fantasien som sætter grænser for, hvordan du vil opstille dine vine i din nye vin reol. Men det er en måde, at nyde synet af dine samlingsobjekter, som dybest set giver dig en vis glæde.

Juniorsenge: smarte senge i træ til de mindste

Ifølge anvisningerne skal man hver evig eneste nat have cirka 8 timers søvn. Der skal ikke megen hovedregning til at regne ud, at det bliver rigtig megen tid af livet, man rent faktisk bruger på at sove. Derfor er det vigtigt at have en ordentlig seng, så nætterne kan udøve deres funktion bedst muligt. Især de mindste som bruger utrolig megen energi i løbet af en dag i børnehaven eller i skolen og gennem leg generelt, har brug for at sove godt.

juniorseng

Børneværelset er barnets eget værelse, og det er det rum, som barnet kan kalde sit eget. Det er derfor også vigtigt, at rummet og dets interiør er smart, funktionelt og praktisk. En juniorseng i træ må siges at være alle tre dele. Men en seng behøver ikke blot være den traditionelle af slagsen, men sengen kan også være hævet op som en hems med plads indenunder, eller sengen kan få monteret skuffer til opbevaring. Kreativiteten sætter grænserne for, hvordan sengen kan bliver udnyttet.

Plads til leg i børneværelset

Udover at have en rent praktisk funktion skal børneværelset også være et sted, hvor børnene har plads og frihed til at kunne være børn, med alt hvad det indebærer. Der skal være plads til leg i et børneværelse, og derfor skal de genstande, der er i rummet, kunne holde til at børnene har frihed til at slå sig løs.

Børn har godt af at lege og bruge deres energi.

Der er også alle muligheder for inkorporere sengen som en del af legen. Ved at tematisere sengen som eksempelvis en brandbil til drengeværelset eller som et blomsterland til pigeværelset. Det kan også være en højseng med plads til et skrivebord under sengen, hvis børneværelset ikke er utrolig stort, og man må tænke kreativt med de kvadratmeter der er til rådighed.

2 thoughts on “Inspiration til møbler i træ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.