Beskyt dit gulv mod mærker fra kontorstol

Et gulvtæppe er ret dyrt, så pas godt på det (foto kontorting.dk)
Et gulvtæppe er ret dyrt, så pas godt på det (foto kontorting.dk)

Dit kontor er det sted, hvor du har mest brug for at kunne koncentrere dig. Det er vigtigt med et godt arbejdsmiljø, hvor du har lyst til at producere, hvor der er grobund for kreativitet og hvor du kan løse problemer.

Derfor skal et kontor indrettes med behagelige og praktiske møbler. Et af dem er er kontorstolen, hvor de fleste sidder godt i. Den har dog en ærgerlige tendens til at lave mærker i næsten ethvert type gulv. Men de kedelige mærker i gulvet kan undgås. Du kan ligge et stoleunderlag under din stol, og vupti slipper du for kontorstolens mærker efter dens hjul.

Underlagene findes i flere størrelser og farver. De er ofte lavet af hårdt, gennemsigtigt plastic, således du kan se gulvet igennem, og næsten ikke bemærker, at der er et underlag. Du kan blandt andet købe stoleunderlagene i Kontortings webshop, som du finder på deres hjemmesiden, der er www.kontorting.dk.

Beskytter også mod snavs

Stoleunderlaget kan også bruges til mange andre ting. Ikke nok med at det beskytter dit gulv mod kontorstolens hjul. Stoleunderlaget beskytter også gulvet mod snavs og slid. Det sted man sidder meget har nemlig en tendens til at blive mørkere, end et andre steder.

Det er ofte start trægulv, der er har tendens til at blive meget beskadiget omkring det sted, hvor du sidder og arbejder.

Du skal dog huske at passe på dit stoleunderlag. Det kan nemlig også blive beskidt. Når du støvsuger og vasker dit gulv, er det derfor en god idé også at tørre stoleunderlaget over på begge sider.

2 thoughts on “Beskyt dit gulv mod mærker fra kontorstol”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.