Alle kan bo i et funkis typehus

Få et funkishus! (foto benee-huse.dk)
Få et funkishus! (foto benee-huse.dk)

Der er nogle typer boliger, der er særligt velegnede til bestemte målgrupper. De fleste lejligheder er for eksempel bedst til unge, pensionister, enlige eller små familier. Parcelhuse, rækkehuse og villaer er derimod bedre til familier. Indkomst og geografisk placering kan også have en indflydelse på, hvilke typer boliger man kan vælge imellem. Men én ting er sikker: Et funkis typehus er for alle.

Funkishuse skyder lige for tiden op i hele Danmark. Nogle af dem er store, andre er små. Fælles for dem er, at der ikke er nogle forudbestemte vilkår for, hvem der kan bo i dem. Det er ikke specielt dyrt at bygge et funkis typehus, og alle kan have glæde af at bo i ét.

Særlige kendetegn ved et funkis typehus

Funkis er en byggekultur, som har udviklet sig meget de seneste 50-60 år. Ligesom så meget andet, så startede det som lidt af et begrænset koncept, men i dag er der mange byggefirmaer, der tilbyder at bygge funkishuse.

Et funkis typehus er let at kende. De fleste funkishuse er hvide, firkantede og umiddelbart meget enkle i konstruktionen. Bag facaden er der dog gjort meget ud af at bygge et hus, som harmonerer med sine omgivelser, og som også imødekommer de behov, som indbyggerne i huset kommer til at have i hverdagen. Derfor bliver der indtænkt mange detaljer i hele byggeriet. Man kan sige, at det er en speciel filosofi, som ikke findes i andre tilfælde.

Hvem kan bygge et funkis typehus?

I dag er der mange byggefirmaer i Danmark, der vil tilbyde byg af et funkis typehus til en fornuftig pris. Man skal dog også sørge for at finde en virksomhed, som både stiller arkitekt og håndværkere til rådighed, da man i så fald vil komme igennem en langt mere gnidningsfri proces med et heldigt resultat.

Se på funkis typehus her

1 thought on “Alle kan bo i et funkis typehus”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.